20140506-190501.jpg

Så blev det sørme tirsdag, og for første gang i 100 år har jeg børstet tænder før kl. 12!
Vi plejer her i familien at bruge formiddagene på at spise store morgenmade og sove ud fra de natlige, vågne timer, men skønt krapylerne var meget mere i humør til at larme end at sove i nat, skulle mor tidligt op! Jeg havde nemlig en vigtig aftale, en af den slags, man ikke kommer for sent til: Jeg skulle til kjole-fitting hos ingen ringere end Jesper Høvring!
ELLE Style Awards er lige om hjørnet, og jeg er pavestolt over atter at have fået lov at låne én af hans sygt svedige styles! De, der siger, man ikke kan købe lykke, har ikke ser Høvrings SS14-kollektion.
Sidste år var jeg i en sort sag, jeg havde forelsket mig i på catwalken den sæson, og i år bliver jeg endnu mere festlig! Tro mig, der er lige så meget tyl, som der var i min konfirmationskjole, og det var en Lilly-model! (Det er så også det eneste, de to kjoler og brands har til fælles). Jeg føler mig altid som Askepot i sit walkin-closet, når jeg besøger denne gudsbenådede dressmaker. Efter prinse-scoringen, that is… Da må hendes shoppingbudget alligevel tænkes at være blevet sat lidt op.
ELLE Style Awards bliver mit første store event siden de to aliens lod sig føde, og det skal satme ikke hedde sig, at fru Lange er faldet af på den, selvom hun er på barsel, så jeg går all in på strut og stiletter den aften!

Jon rejste i dag med rutefly til Manchester for at drikke sig fuld og se unge mænd sparke fodbold. Den udflugt, jeg opfordrede ham til inden podernes exit af mit korpus, som var tænkt som et ‘tak for fodmassage’ er nu i stedet blevet til en kvartals-tradition! Oh, well, det kan jeg nu godt unde ham. Indtil videre har jeg modtaget SMS om, at hans hotelværelse minder om en gay fuckpad (denne tur blev ikke sponseret af fælleskassen), men at der er fri fadøl i logen på stadion.

Eftermiddagen har jeg og ungerne tilbragt i selskab med Nina og Kopierne i deres sofa på Vesterbro.
Da Nina og jeg gjorde hinandens bekendtskab for efterhånden 5-6 år siden i LADY-LOGE-regi, sås vi altid i stiletter og stram-op-trusser i selskab med damer og drinks. Kontrasten til denne vesterbro’ske sofas overflødighedshorn af mini-mennesker var nærmest larmende – omend ekstremt hyggelig!
Jeg har aldrig været bange for at berøre livets mere tunge emner uanset omstændighederne, men man når nu alligevel tit et spadestik dybere, når barstolene er skiftet ud med en chaiselong og tonerne af Nik & Jay (don’t judge me!) med lyden af baby-prutter. Så bliver en ret ny veninde hurtigt en ret god veninde har jeg erfaret.

Aftenen skal tilbringes i selskab med Prop og Berta og TV3! Jeg har indkøbt vandmelon, M&M’s, Pingvin-mix og cola, der er rester fra gårsdagens spagetti/kødsovs i køleren, og jeg har netop fundet en dåse cocktailpølser i bunden af viktualie-skuffen. Himlen er nær! ?

Følg gerne med på Instagram (@mmleilange), hvor der er flere billeder end her på bloggen, hvis det var noget. Og besvar meget gerne verdens måske mindste spørgeskema i indlægget lige under dette. ?