Der har været sådan lidt post-Roskilde-stemning her i hytten i den forgangne uge. Efter en dåbsweekend med både bedsteforældre, farforældre, mostre, faster og onkel, som alle var klar med en svingtur, så snart ungerne slog øjnene op, erklærede mor her efter hjemkomsten Boring Week! Krapylerne er sådan set ganske socialt kapable, men jeg vil jo nødigt, at de glemmer, hvilket et af de mange ansigter, der er mit, eller bliver rundtossede over al den action.
Så nu har vi tilbragt en uge på at chille – dog afbrudt af svigerfars 60 års fødselsdag, som blev enormt blæret fejret i onsdags ved, at Jons søster kastede ham et surpriseparty. Ved selvsamme opførte Jon og jeg “Russertalen”, en klassiker i min familie. Jon skulle forestille at være sin egen hengemte tvillingebror, som efter et liv i glemsel som bortadopteret til Rusland vender hjem og holder en tale for sin far på hjemmelavet russisk med sin kiksede kone som tolk. Man skulle nok have været der, men folk grinede og bedyrede efterfølgende, at de var rigeligt underholdt.

20140620-170356-61436237.jpgEt andet intermezzo i operation Kedelig Uge var, da Jon og jeg for første gang på samme tid forlod hjemmet uden ungerne.
For at fejre vores bryllupsdag, smuttede vi imellem to amninger de 400 meter ned til Samadhi Spa, mens svigermor holdt vagt over vores efterkommere.
Samadhi har i mange år været min yndlings-treat nummer to efter chokolade. Der er så mega-pænt og lækkert, og Jon og jeg blev enige om, at man må blive enormt afstresset af at arbejde der, uanset hvor travlt, man har.
Vi fik en parmassage, altså en massage hver på samme tid ved siden af hinanden. Bomben! Jon blev krøllet helt sammen, rystet og hængt til tørre af en gut, der hed Antoni. Kender I det, når man møder en, man kan huske, man engang har været stiv med, men at man overhovedet ikke kan huske hvor eller hvornår? Sådan havde jeg det med Antoni. Det må have været en sjov brandert!
Min massør var svensk og blid og masserede mig i takt til klavermusik, og jeg var så lykkelig, at jeg kunne flæbe. Jeg elsker mine krapyler, men hold nu bøtte, hvor har de smadret mit kadaver! Hvis jeg var et hus, ville min tilstandsrapport være fuld af anmærkninger og K3-kommentarer.

Efter massagen fik vi vores eget rum med boblebad, frugt og flydende chokolade at dyppe den i (det er jo den eneste ordentlige måde at indtage frugt på) smoothies og champagne, og så sad vi der og gloede på hinanden i en times tid, mens vi blev runkne på tæerne. Helt genialt!
Vi lavede det samme nummer engang lige efter, vi havde mødt hinanden, og det er så luksusagtigt. Anbefaling hermed videregivet!

I aften skal vi have gæster, så Jon har lovet at støvsuge, og i morgen skal vi til to-dages indianerbryllup i Fårevejle, og jeg har lovet at lave petit fours.

20140620-165030-60630923.jpg
Således går hverdagen slag i slag, mens ungerne bliver bedre og bedre til at ligge på maven, sige lyde og bruge hænderne, og Jon og jeg er holdt op med at vente på, at 10-øren falder. Vi er blevet forældre, og det er vildt, voldsomt og enormt hverdagsagtigt samtidigt.
På et eller andet tidspunkt i løbet af de sidste snart fire måneder blev jeg pludselig dødforelsket i to mennesker på én gang, og det viser sig, at hjertet er stort nok, egoet lille nok og duften af nyvasket baby præcis så uimodståelig, som jeg nogensinde havde turdet håbe på.
Hverdagen er pludselig det vildeste ever, og festerne ligner hinanden.
Når man bliver forelsket, giver alle sangtekster pludselig ny mening, og sådan er det også med moderskabet og klichéer. Og hvor kan jeg dog grave det!