20140610-081720-29840170.jpgHvis du gerne vil have en rolig eftermiddag, så skal du melde dig til Mies stimulastik-hold hos Leg Med Sanserne! Så er ungerne efterfølgende lagt ned som os andre efter en nat på Guldregn.
Mie bor i Odense, så den mulighed ligger ikke lige for hos mig og kærligheds-krapylerne, men da hun heldigvis er kæreste med Jons fætter, tilbød hun at komme forbi vores ydmyge bolig og tumle lidt. Jeg blev, da vi satte os på gulvet, meget pinligt bevidst om, at vi trænger til at få dealet med det problem, det udgør, at vores rengøringsfirma har sagt op. Men da jeg fik sparket de største og mest life-like nullermænd til hjørne, var det ret fedt at få nogle tips til, hvordan man bedst kanøfler ungerne. Bevares, det er vel ikke raketvidenskab, men som almindelig civilperson kan man sgu godt løbe tør for inspiration og til sidst blive lidt afdanket af dag ud og dag ind at klappe de samme kager med kødklumperne.
De blev rullet sammen og kastet op i luften til den store guldmedalje, og så snorkede de, som gjaldt det livet efter tyve minutter. Hugo fik lidt klask for at være dårlig til at ligge på maven, så nu er der dømt arbejdslejr i Vestergade
Læs mere om Mies hold og arbejde her. Og ja, gu’ er det reklame. Det er nepotisme for alle pengene, og jeg mener hvert et ord! ?

Jon kom til live hen ad eftermiddagen i går, han tilbragte nemlig søndagen i selskab med 17 gentlemen, som for dagen var forvandlet til snøvlende neandertalere i anledning af hans bedste vens polterabend. Den arme mand er også skuespiller, så hans onde venner havde arrangeret en falsk casting. Jon havde meget kreativt forfattet en tekst med et manus, hvor en mand forvandles til en varulv, mens han har en samtale med sin elskerinde, og så havde de instrueret instruktøren i at bede den vordende ægtemand om at udføre varulveskiftet simultant med, at han dansede tango… Det hele blev selvfølgelig optaget på video, så de kunne se det bagefter. Satme sjovt og satme strengt! ?
Så vi brugte (you guessed it) eftermiddagen i solskinnet foran Cock’s & Cows med ko på gaflen og cola i glasset, og Jon sagde, at han var lykkelig, og at det var de bedste tømmermænd, han nogensinde har haft.
Formiddagen i dag skal han tilbringe på at rydde op i kælderen, da min mødregruppe træder ind ad døren om tre kvarter, og jeg har prøvet at forklare ham, at selvom han altid siger ‘vi ammer’ og ‘vi fødte’, så ér der altså ikke plads til en han i en MØDREgruppe.

Man må have gjort noget rigtigt, når hverdagen er det bedste, man har.
Med ønsket om en bomben tirsdag til hele folket!