Dette billede af Berta har som sådan ingen relation til indlægget her, men prøv lige at SE hende! :-D
Dette billede af Berta har som sådan ingen relation til indlægget her, men prøv lige at SE hende! 😀

Jeg kan ikke anbefale S’mores nok!
Jeg ved ikke, hvorfor det staves med apostrof, og jeg ved heller ikke, hvorfor jeg aldrig har smagt dem før, men nu kan jeg aldrig igen gå tilbage til bare at spidde en skumfidus og spise den direkte fra pinden. Det forekommer jo ligegyldigt i sammenligning!
Næh, nej, venner! Digestive-kiks, Marabou-chokolade (at den skal være lys, er vel selvsagt) og så skumfiduser, som i koldt udevejr snildt lader sig grille på en brødrister.
Donnerwetter, det er knas! ?

Jeg nåede aldrig i Tivoli i går, til gengæld ræveså jeg lidt fodbold med Jon, og derefter diskuterede vi, hvem af hinandens venner og deres kærester, vi hver især ville passe henholdsvis bedst og dårligst sammen med. Det kan godt tage et par timer, men det er god underholdning!

I dag har vi været til reception på Aller, hvor vi fik vist ungerne frem igen, hvorefter vi gik en tur på Fisketorvet, og her fik Jon lejlighed til at lufte sin indre jyde. På et opslag annonceredes det nemlig, at Fiskeren donerer gratis softice til de, der downloader deres app. Nu har Hr. Lange altid været mere til salt end sødt, men dén kunne han alligevel ikke sidde overhørig, så vi fik hentet app og spist softice og bagefter megashoppet babytøj i Føtex! Vidste I godt, de sælger de fineste baby-body’er i økologisk bomuld for blot 20 kroner?! Tip hermed videregivet!

På torsdag har jeg booket mig ind hos Sahar hos Palma Salon & Spa til nogle timers forkælelse af yours truely! Nu skal karosseriet sgu have en ordentlig omgang. I sidste uge var det massage, så nu er det tid til ansigts- og fodbehandling!
Vi er i gang med at nedtrappe amningen herhjemme. Nu da krapylerne lige napper den der 10-12 timers lur hver (evig, eneste!) nat, er mine babser blevet dovne, og det passer mig sådan set glimragende, for jeg er sgu aldrig rigtigt blevet bon-buddies med det syrenfarvede foderbræt.
Så nu skal jeg prøve at lade faren stå for min masseproduktions ernæring i ny og næ og dermed udnytte hans arbejdskraft, inden han starter på rigtigt job i august! Derfor står den også lørdag aften på endnu en middag med Kopiernes mor, Nina! Da når jeg dog den sidste aftenamning, hvorefter vi installerer fire unger og to mænd foran dummekassen, og så drøner vi på Restaurant Llama og glor på flotte folk og kulørte fliser! Jeg glæder mig!

Bortset fra det er planerne for tiden få og små herhjemme. De der unger, vi har lavet, bliver mere og mere grineren, så jeg nænner ikke, at de skal tilbringe alle deres vågne timer i en barnevogn. De vejer nu begge i hver sin udkant af seks kilo, og da de blev født, gik de kun deres nuværende jeg’er til knæene!
Hugo har smidt sit mørke hår og har anlagt en hårpragt så blond, at jeg ærligt talt et øjeblik var i tvivl, om Jon havde været mig utro.
Det er den vildeste sommer nogensinde, og aldrig har jeg tilbragt flere solskinstimer i skyggen – og det med glæde. At være mor til tvillinger tager al min tid. Mere tid, end jeg vidste, jeg havde. Men det er altså ikke hårdt. Der fik de sgu’tte ret!

Tillad mig at slutte af med en lille anbefaling! Da jeg i lørdags skrev et indlæg om, hvilke blogs, jeg følger, fik jeg til gengæld anbefalet Ditte K. Og hvor var det dog dejligt! Hun er en hel pre-teen yngre end mig, hun er mor til en 4-årig, og så skriver hun formidable!
Find hendes blog her!

Og så er der lidt nyt i KLÆDESKABET.

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.