20140605-195453-71693482.jpg I går havde vi besøg af Jons mega-seje agent, Anne. Jeg ville ikke forsøge at brillere udi kogekunstens verden, så vi havde bestilt sushi fra det spritnye sushisted, bar’sushi på Falkoner Allé. Har København plads til flere sushirestauranter? Svaret er jeps! Det var latterligt lækkert – især havde de noget spicy tun, som var helt tumpet. Klart en varm anbefaling herfra næste gang, man skulle være frisk på lidt fræk fisk.

Af andre højdepunkter i dag kan jeg berette, at bette Berta fik øje på sin højre hånd. En ganske underholdende begivenhed, da hun lå der og stirrede på den, mens hun var helt skeløjet. Nu venter vi blot på, at hun lurer, hvad sådan en kan anvendes til.
Utroligt, hvordan små ting bliver på nippet til at kunne betragtes som sensationer, når de udvindes af små kødklumper med hår, som man selv har lavet ud af en flaske champagne og lidt godt selskab engang sidste sommer.
For et år siden var jeg ikke engang gift endnu – nu er jeg skide gennemsnitlig: 32 år, gift og mor til to. Og så kører jeg Ford. God damn! Da jeg var 29 og stod og lavede boody drops på Simons hver og hver anden weekend, ville jeg have forsvoret det.
Jeg vil tillade mig at citere en klog kvindes vise ord til mig dengang: Skynd dig at lave en masse ballade! Når du pludselig er gift og har unger, tænker du satme ikke tilbage på de aftner, hvor du gik tidligt i seng.
Miraklerne venter lige om hjørnet, så det er om at gøre en masse, man rigtigt kan fortryde, inden fælden klapper. ?
I dag blev verdens første Fars Dag her i hjemmet fejret ved, at jeg placerede Jon i sofaen ved siden af hans bedste ven, gav dem hver en controller i hånden og pegede deres ansigter imod hans PlayStation, satte to sandwich i køleren og forlod hjemmet med frugten af vores kærlighed i seks timer. Manden var godt tilfreds!

Hey, til de, der måske er på barsel og ammer foran flimmerkassen i dagtimerne: Se med i morgen, fredag d. 6., når jeg er i sofaen hos TV2 Lorry kl. 12.30. Hvis I gider. Og bor et sted, hvor man kan tage TV2 Lorry … ?