20140730-074740-28060972.jpgJeg har tilbragt de sidste to dage siden vor retur til hovedstaden i lejligheden for nedrullede gardiner – stort set.
Hvor. Er. Det. Dog. VARMT!

Jeg plejer at være en hund efter hedebølger, men mine arvtagere bliver lynhurtigt som små grillkyllinger dernede i dobbeltgryden. (Ingen klage herfra i øvrigt! Jeg er fan af sol regardless!)
De ville jo bare ligge der og stege, som de formentlig gjorde i maven på mig sidste år, da jeg i gravid tilstand var et smut i Nice og Monaco. Dengang var de stadig kun to små æg, og jeg var et øjeblik på stranden alvorligt nervøs for, om man kunne hårdkoge sådan nogle…

Men nu er de her, og de er så sygelige cute, at jeg ikke fatter, at jeg har lavet dem!
De er sindssygt forskellige, og det er mig komplet umuligt at forstå, at man kan smide de samme ingredienser i én gryde, røre rundt i godt og vel syv-en-halv måned og så hale to så forskellige baryler op af den!
Berta er frygtløs og smiler hele tiden. Until she doesn’t! Hun har intet mellemniveau, når hun eksempelvis bliver træt af at ligge på maven, går hun fra tandløs kæmpe-smiley til skriggråd a la preteens til en Justin Bieber-koncert. (Apropos Bieber… Tjek lige min insta! ?)
Hun elsker at blive kastet op i luften, og vi har da også grebet hende hver gang indtil videre. Så griner hun (oftest lydløst), og hendes øjne danner de sødeste små halvmåner.
Som hendes farmor sagde en rum tid tilbage: “Når Berta smiler, bliver hendes øjne til halvmåner, og når Hugo smiler, bliver hans til stjerner”. Er det ikke fint sagt? ?
Hun (Berta, that is…) babysnakker ikke så meget endnu, og lige for tiden kan hun bruge enormt lang tid på at studere ting, liggende på skjoldet med et nærmest videnskabeligt udtryk i femøren.
Hugo snakker konstant (de siger jo, han ligner mig …). Han er mest til vokaler so far. U, Y og O er blandt favoritterne, og de er i spil stort set hele tiden. Han taler sågar i søvne og med mad i munden, hvilket vanskeliggør nogle punkter på dagsordenen herhjemme. Han vil helst have øjenkontakt altid. Det der med aktivitetstæppe er han ikke skidestor fan af, næh, han er et menneske-menneske!
De er også begyndt at kunne kende forskel på os og andre mennesker, og jeg får lidt hemmelig optur, når andre forgæves forsøger at fremmane et smil hos én af dem, hvorefter de vender hovedet mod mig og voldblotter gummerne.
Det er pudsigt, hvordan det at blive forældre på én gang gør ens liv så meget vildere og samtidig så meget enklere. Jeg laver de samme ting hver dag om og om igen, og alligevel er alt nyt hele tiden!
Nogle gange bliver jeg spurgt, om det ‘ikke bare føles som om, de altid har været der..?’
Nej, det synes jeg satme ikke! Jeg var barnløs i 32 1/2 år, og det kommer jeg sgu meget godt i hu.
Da jeg mødte Jon, datede vi først, så blev jeg lige så stille mere og mere vild med ham, så blev vi forelskede, kærester, og efter et halvt års tid elskede vi hinanden og vidste, at det skulle være os. Efter næsten halvandet år flyttede vi sammen, and the rest is history.
Og med krapylerne er det noget ganske andet! De kom allesammen (!) på én gang med al deres vindende væsen, forpligtelser og kærlighed. Man kunne ikke trække noget som helst ud, forelskelsen kom straks, og livet var forandret på et sekund! (Eller helt præcist: 28 minutter, som der er imellem dem).
Det er vildt, voldsomt, vanvittigt hverdagsagtigt og sindssygt storslået på én gang.

In other news:
Jeg gav for et par måneder siden min far min gamle iPad, fordi jeg ikke bruger den mere, efter at jeg er gået over til Surface Pro 2, så nu har jeg fået ham oprettet på både facebook og Instragram (hvor han kun følger mig og min søster) så han kan se billeder af Prop og Berta fra det jyske. Men bevidstheden om, at min far, som i øvrigt synes, blogging lidt er noget narcissistisk gøjl, nu ser alle mine billeder, gør, at jeg ikke rigtigt tør poste selfies længere …
På den anden side, hvis han mobber mig, må jeg jo undskylde mig med, at selv statsmedisteren gør det! ?

DAGENS TIP:
Jeg er faldet over en blogger, der hedder Emma Martiny!
Udover, at hun måske har verdens sejeste efternavn, så er jeg blevet helt pjattet med hendes univers!
Hun er så smuk og fin, også har hun sygt god smag i alt muligt – blandt andet boligindretning, hvilket jeg lidt er en sucker for.
Og så er hun sådan én, der deler alle de sjove links fra nettet.
I går delte hun en opskrift på mojito jello-shots, som hun havde serveret for nogle venner.
Hvis I spørger mig, tyder det på, at hun er en prægtig kvinde! ?
Tjek hendes blog ud her!