20140721-184134-67294056.jpgI ved da, hvad I vil ha’, mine damer! Og hvor jeg dog forstår jer! ?
Sjældent har et billede på min Instagram scoret så mange kommentarer og forespørgsler, som billedet af mine hjemmelavede P-tærter!
I vil have opskriften, skriver I. Den kommer her! I kommer til at slå jer på lårene over, hvor enkel, den er.
Jeg må lige indskyde, at det var en læser, der i en kommentar her på bloggen, der gav mig opskriften. Tak, Lisa!
Jeg må også melde, at det altså er et farligt nasværk! Sjældent har jeg kendt mage.
Anyway. Man smelter en røvfuld skumfiduser. Enten i en ovn, en mikroovn, en støbejernsgryde, et bål eller en utroligt varm kølerhjelm på en meget ren bil. Når de er smeltet til snask, blander man peanuts i.
Derefter anbefalede Lisa at anrette massen i små klatter, hvilket for mig var komplet umuligt på grund af dens komplet klistrede konsistens. Så jeg maste den ud på et skærebræt i omtrent en centimeters højde, og så smed jeg hele baduljen i fryseren.
Jeg vil i øvrigt advare imod bagepapir… Det er ganske umuligt at få massen fri af det, når det skal spises, og det ser nu så ufint ud at sidde der over aftenkaffe og skrabe guf af papir med fortænderne.
I mellemtiden smelter man noget chokolade, og når baduljen i fryseren er godt kold, males den med laden, hvorefter den ryger et smut tilbage i kulden.
Til sidst skæres balladen i mundrette bidder og serveres – eller sættes til livs helt alene. Begge dele kan anbefales!

Stort møs fra Mols, i øvrigt! Vi var på stranden det meste af dagen i dag. Jon blev bidt af en krabbe, min søster ødelagde låsen på min bikinitop, da hun holdt fast i den for at trække mig rundt i vandet på den oppustelige krokodille, jeg har købt, og begge unger blev dyppet i Kattegat.
Jovist, vi forstår at nyde sommeren! ?