20140805-091601-33361602.jpgKlokken er i skrivende stund 8.56, og jeg har på nuværende skiftet tøj 3 gange i dag.
Den hyppige gang til garderoben denne morgen skyldes ikke tøjkriser grundet modeugen eller et behov for at tage mig godt ud.
Nej, det er foranlediget af, at mine arvtagere begge to gylper. Meget.
Nu ved jeg ikke, hvor mange af jer, som læser med, der har unger, men hvis I nu forestiller jer, at jeres yngling kaster op efter hvert måltid. To-tre gange. Og så ganger det med to!
Scheisse, altså! Der kommer jo hele kaskader af bræk ud af de to flere gange om dagen! Jeg har længe været sygt træt af vores klunsede sofa, men i disse tider er jeg lykkelig over, at vi ikke behøver være ømme over den.
Alt, jeg ejer (det være sig sko, parfume, sokker, sågar gryder, bestik og nogle gange billedrammer) er blevet sølet ind i bræk mindst én gang i løbet af de forgangne måneder. Hugo og Berta virker mest af alt som to små bulimiske mini-modeller. De brækker sig og så storsmiler de med et nærmest lettet udtryk i ansigtet efterfølgende.
Åh, og så den dér lune fornemmelse, man får, når mælk med kropstemperatur rammer et bukseben og arbejder sig igennem stoffet og ind til huden for derefter lynhurtigt at blive koldt og nasty.
Det var trods alt værre, da jeg stadig dobbeltammede, og en af dem eller de begge kunne finde på at sende morgenmaden retur ned i revnen mellem ammepuden og mig for så at ramme mit moderlige skød, og jeg kunne intet gøre. Måtte bare vente, til amningen var overstået (og mælken var trukket godt ind), så det syrenfarvede foderbræt kunne afmonteres, og jeg kunne komme i bad. Fyfor-pyfor! ?

Nåh, men i går aftes havde jeg tørret mig godt af, var hoppet i noget rent tøj fra Acne og IRO, så jeg følte, jeg passede ind, og slentrede ned ChriChri.dks åbningsreception. Der var balloner og smukke folk overalt, og jeg mødte en gammel kollega, jeg ikke har set længe, og vi fik spist snacks og samlet godt op på vores sladder.
Efter receptionen kom jeg hjem til to små poder, som havde været i bad og var kommet i (relativt rent) nattøj, og så satte deres far og jeg os i sofaen med én hver og lullede dem i søvn, mens vi så ‘Double Jeopardy’ og spiste Junior Mints!
Jeg elsker de der aftner, der følger de varme dage, vi har for tiden. I ved, hvor man åbner alle vinduerne i stuen og nyder, at vinden er blevet kølig og man kan putte sig lidt i sofaen og op ad hinanden uden at dø af hedeslag.

Dagen i dag står på CIFFs store børne-modeshow og prisuddelingen i aften.
Jeg er lidt spændt på modeshowet, da børnemodeller ærligt talt lidt giver mig the creeps … Små unger, der poserer på catwalken og er vildt bevidste om, hvordan de tager sig ud, forekommer mig gerne lidt uhyggeligt!
Men så igen, jeg aner ikke, hvad der venter mig, it’s my first time!

Dette er blot en kort morgen-tanke. Eller nok nærmere et par stykker. 🙂
I might catch you later!
Hav en DEJLIG tirsdag i forhåbentlig rent tøj indtil videre. Hvis vi ses, så giv en krammer, men dril mig ikke, hvis jeg lugter af halvfordøjet mælk… ?