IMG_6955.JPG
Han bliver ganske givet til noget stort, den dreng! Jeg kan ikke sige, det kommer bag på mig, han er jo af reel og fornuftig herkomst.
Hugo kan tale! Hans første ord faldt her til formiddag, og han valgte et tidspunk netop som jeg var i færd med at rengøre hans mås.
Han sagde “Kommode”!! Faktisk sagde han det på fynsk (kommo’), hvilket på en måde er ret imponerende, da han kun har været på Fyn én gang, og da var han kun fem uger gammel.
Jeg er sikker på, at han ville minde mig om, hvor vi opbevarer rene babybukser. Det er jo fantastisk! ?

In other news:
Her til formiddag blev jeg midt i en fodring forstyrret at en lille, tætbygget mand, som forærede mig kassen på billedet ovenfor. Jeg har aldrig set ‘Grey’s Anatomy’, men jeg tror sgu, den skal have chancen. Også selvom SBS har sendt mig sukkerfri chokolade, hvilket vel egentlig på en måde burde være strafbart.
Tivolistængerne er allerede onduleret… ?