IMG_6556.JPGI dag for præcis et år siden var jeg til modeuge, mens Jon var i Mexico.
Vi vidste, at jeg var gravid og havde en tid til en tidlig scanning på lørdag, så vi kendte stadig ikke til omfanget af mavens content.
Men det var den hårdeste modeuge nogensinde. Jeg skulle lave fem film til ELLE.dk på tre dage, og hvor eftermiddag tog jeg et smut hjem til lejligheden for at tude af udmattelse og kaste lidt op, inden jeg tog videre. FUCK, hvor kan man dog være TRÆT som gravid! Jeg har haft søvn-issues i fem år, men jeg har aldrig været så træt som mens, jeg var gravid – selvom jeg da sov mere end nogensinde.
Jon var i Mexico for at optage en amerikansk actionfilm (en kortfilm, den bliver desværre ikke vist sådan til hele verden. Men jeg sværger, han er svedig!), og han ringede hjem et par gange om dagen og fortalte om sine oplevelser med entusiasme som Ole Henriksen i en champagnebrandert, så jeg nænnede ikke at brokke mig og løj bare og sagde, jeg havde det kanon.

Fredag nat landede han i København, og lørdag formiddag fandt vi altså ud af, at der lå to bittesmå Hugo-og-Berta’er nede under min navle. Det har jeg i øvrigt tidligere fortalt om i et indlæg her. 🙂
Det er umuligt for min hjerne at kapere, at det er et år siden! Et lillebitte, sølle år! Og nu har vi motherfucking TO børn på næsten et halvt år hver! Og de er så cute, at jeg næsten ikke magter det!

I går aftes havde jeg inviteret Jon på date på Restaurant Kjøbenhavn, hvor jeg var med Sneglcille i lørdags. Jeg var så entusiastisk over min oplevelse (De spiller Gramsespektrum på toilettet OG serverer ting med bernaise, hallo!), at jeg måtte dele den med ham.
Vi havde puttet ungerne i vognen, og planen var, at de skulle visselulle ved siden af bordet, præcis som i lørdags under min middag med Sneglen.
Den idé var Berta dog ikke helt med på … Hun ville meget hellere sidde med ved bordet, hive mig i håret og slå til bestikket.
Det blev ikke lige den date, jeg havde forestillet mig, men det var sgu hyggeligt alligevel, og jeg fik min bernaise. Med jomfruhummer! Oh, the joy!

Jeg havde planer om at skulle ud til et par shows under denne modeuge, og Jon var yderst beredvillig i forhold til at tage over på baby-fronten, så i tirsdag tog jeg til show i BellaCentret og gik bagefter en tur på modemessen derude. Han og ungerne kom så og teamede op med mig til Børn I Byen-prisen. Det kom til at betyde, at Jon forestod en madning, og at jeg samlet set var væk fra ungerne (og ham, bevares) i tre timer og tre kvarter. Og nu lyder jeg som en patetisk tudeprinsesse, men det var sgu for meget. Det var ikke sådan, at jeg var reduceret til krampegråd, men jeg ville bare hellere være sammen med dem. De er sgu så grineren!
Og hey, jeg er på barsel, så jeg kan heldigvis helt selv bestemme, så jeg har ombestemt mig og tager kun til de ting, som muliggør dobbelt-karetens indlemmelse i selskabet eller ting, som ligger så tæt på vores (ret centralt beliggende) bopæl, således at jeg kan være retur i omegnen af en time.

I dag skal ungerne stikkes i lårene oppe hos lægen – noget, der plejer at få mig til at hyle betragteligt højere end dem. Bagefter går turen til IKEA, for vi er netop ved at indrette børneværelse. De to baryler er nu så store, at de ikke længere kan dele en seng. I morges blev vi vækket kl. 6.30, idet Hugo havde drejet sig 180 grader, sådan at hans fødder lå i hovedenden til stor irritation for Berta, der endnu sov, da han vågnede og begyndte at sparke morgenfriskt med fusserne.
Derfor skal de nu til at sove i hver deres seng, og dem er der ikke plads til to af i vores soveværelse, så nu rykker de sgu ind i egne gemakker. Wild times!

Hey, her til slut vil jeg lige høre jer om en ting.
Det bliver ofte diskuteret, hvilken slags blog, denne blog er, og det kan jeg ikke rigtigt svare på, men der hersker jo ingen tvivl om, at den er primært tekstbåret. Jeg har ingen intentioner om at ændre på dét faktum, men hvordan ville I have det med, at der udover de længere indlæg, hvis antal vil forblive uændret, fremover vil komme et par mindre indlæg engang imellem med små tips, anbefalinger og sådan? Det kunne eventuelt være links til mine eBay-fund, en yndlings-hårkur, bogtip til babysøvn, som vi jo har været igennem og lignende. Er det træls?
Det ville betyde, at der nogle dage ville komme to indlæg – både et klumme-agtigt et as usual og så sådan et med et tip – og andre dage måske kun en af delene. You like?