IMG_6585.JPGLige et tip til de, der bor herovre omkring Kjøvenhavn. I morgen står Copenhagen Fashion Festival for et arrangement, som de ganske enkelt og på godt, gammelt dansk har valgt at døbe noget så mundret som ‘Copenhagen Fashion Week Global Fashion Exchange’! ?

Konceptet er ret cool. Penge har ingen værdi, man tager bare noget tøj med, som man gerne vil af med, og som andre kunne tænkes at få glæde af. Så får man således indgang til markedet og kan så tage alt det tøj, man kunne tænke sig, med hjem. Tanken er at give tøj nyt liv og på den måde undgå den miljømæssigt skidedårlige forretning mode er. Eller i hvert fald lempe lidt på det.
I år er børnetøj også velkomment, så jeg har selv pakket en pose med mit og barylernes brugte tøj og planlægger et drive by med Bugaboo’en i morgen.
Opfordringen er hermed givet videre! ?
Rigtigt god weekend!