IMG_7679.JPGOkay, I kender godt den der kommentar “Kan den også stryge skjorter eller lave kaffe?!”, som forældre (altså ikke mig og os. VORES forældre, mener jeg. Rigtige, gamle forældre!) kommer med, når de hører, hvad en iPad eller en mobiltelefon koster, ikke?
Nu er vi åbenbart ikke så langt fra, som vi har været! Jeg blev i morges ekspederet af en meget høflig iPad ved morgenbuffetten her på hotellet! Den ville blot gerne vide, hvorvidt jeg ønskede appelsin- eller æblejuice, vand eller mælk, og så fyldte den ellers mit glas.
Jeg var helt på røven. Jeg vendte mig straks om og sagde til en tjener:
“I har en iPad, der kan lave æblejuice?!?” Hun svarede, at det var hun sørme godt klar over, hvortil jeg responderede, at jeg simpelthen bare var nødt til at dele oplevelsen med nogen! ?
Har I set det før, måske?