IMG_8382.JPGHvorfor er det, at selvom man har filmen på DVD … Man har den endda på TO forskellige DVD’er. Den ene har man købt i Fona, og den anden fulgte med i et Femina. Begge DVD’er ligger i skuffen under fjernsynet (og DVD-afspilleren), og der har de ligget i langt tid uden at være blevet halet op. Man har bladret DVD-mappen igennem mange gange, lagt mærke til den her pågældende film, men man har ikke valgt at stikke den i DVD-afspilleren og trykke på ‘play’.
Så hvorfor er det, at man alligevel ikke kan lade være med at se filmen, når de viser den i fjerneren?!
Det, jeg prøver at sige, er, at TV2 i aften kl. 21 viser ‘Sex and the City 2’. ?? Og til de, der alligevel har set den film til hudløshed og ikke har noget imod reklamepauser (måske velegnet til folk med en lille blære), så kan jeg viiiiiirkelig anbefale filmen ‘Wanderlust’ på TV3 ligeledes kl. 21! Åh, den er så sjov!
Bare lov mig, at I ser Breinholt & Venner kl. 23.30 på TV2, hvis I ikke så det i fredags! Christopher er alt for sjov, og en mand, der kan gøre en sang som ‘Mariehønen Evigglad’ sexet, fortjener et klap bagi.

Jon er efter 23 (dejlige!) timer
herhjemme, hvor han hører til, drønet tilbage til Sverige. Jeg er træt af Sverige…
Nej, jeg synes ikke, det er hårdt at få tvillinger. Men jeg synes, det kan være hårdt at savne sin kæreste. Jeg kan bare så skidegodt lide den mand! Det er verdens dejligste luksusproblem.
Han elsker det, han laver, og jeg elsker, når han er glad. Så jeg er også glad. Punktum!
Og så glæder jeg mig for sygt til på onsdag, hvor han vender hjem til København, mig og vores kærlighedskrapyler! Selvom han ryger direkte fra fodboldstøvlerne i Göteborg til hofteholderne på Østre Gasværk, hvor han skal bruge de fleste af sine vågne timer, indtil stykket har premiere d. 23. oktober, så kan vi det mindste spoone om natten! Og så vil skæbnen sørme også, at han har fri om aftenen på min fødselsdag d. 9. oktober! Hurra-hurra-hurraaaaa! Min søster har sagt ja til at våge over sovende bebser, så nu skal vi satme ud at spise! Jeg bliver 33 år, og jeg ved stadig ikke meget bedre end fødselsdage. ?

Jeg er i øvrigt blevet interviewet af en anden blogger, Sabrina. Læs det her!
Og hav så i øvrigt en helt forrygende søndag aften. Om I så vælger at se flimmer eller ej. ?