IMG_7884.JPGEn eller anden! Giv mig så en medalje! OG én til min svigermor, nu I alligevel smider med dem! KÆFT, jeg er flyvende i de her dage!
Mandag til onsdag var jeg og ungerne som bekendt i Göteborg for at besøge Jon. Jeg var lidt nervøs for hjemturen, da jeg jo i sagens natur var alene om ungerne, og de var ret hyper på vej derop.
Men al min uro blev gjort til skamme af især Berta, som sov hele vejen til Malmø, efter at hun som det første på rejsen fik en flaske.
Jeg havde timet det hele nøje som en anden Egon Olsen! Jeg havde fyldt begge sutteflasker med kogende vand og pakket dem ind i sølvpapir, og desuden medbragte jeg to flasker koldt vand til at blande med. Da jeg pakkede op og ville anrette ungernes frokost, var det varme vand stadig enormt varmt, så der skulle en del koldt til. Men for at gøre plads til det kolde vand i sutteflaskerne, måtte jeg hælde noget af det varme fra. Og jeg kunne jo ikke forlade ungerne for at hælde det ud i håndvasken på toilettet, så jeg gjorde det eneste, jeg kunne: Jeg drak den ene af de kolde flasker med vand. Hvilket virkede upåklageligt, lige indtil jeg ti minutter senere ramtedes af en ubændig tissetrang, som jeg ingenting kunne gøre ved. Men krapylerne sov, og da de vågnede, var de i rasende godt humør og fandt det vældigt underholdende at ligge på bordet foran mig og se ud på verden, der strøg forbi. Når vi kørte igennem tunneller, mødtes de af deres egne spejlbilleder, hvilket var præcis lige så interessant. WIN!

Om aftenen kom Verdens Sejeste Farmor på visit, og Gud hjælpe mig, om hun ikke lavede andebryst til mig, inden hun gav ungerne flaske og lagde dem i seng, mens jeg drønede til gymnastik. Her svedte jeg som en bandit til afhøring og var enormt stolt af mig selv, og da jeg kom hjem, tilbød min svigermor at tage babyalarmen natten over, så for første gang i omkring et år, lå jeg i samme stilling i otte timer i træk.

I går morges lykkedes det mig at få spist ungerne af, kaste dem op i vognen, hvor de nappede en formiddagslur, mens jeg købte ind til lækker frokost og drønede op til Nina og Kopierne. Efter en hyggelig dag (med vaffelis!) i deres selskab, smuttede jeg da lige på posthuset, inden jeg gik hjem og lavede aftensmad til min søster, der er lidt syg i disse dage, og mens hun underholdt kopierne, producerede jeg hjemmelavede dadelkugler, hvorefter jeg sendte ungerne til Drømmeland. Min svigermor havde i øvrigt støvsuget hele hytten, efter jeg var gået! Hva’behager?! ?
Mens jeg ryddede op i lejligheden havde jeg en meningsfuld samtale i headsettet med min smukke mand, og ti minutter senere diskede jeg op med et halvstort snack-gilde, da tre af mine favoritter kom ind ad døren. Jeg nåede hverken at redde hår eller lægge makeup i går, men jeg nåede alt andet.
Sådan nogle dage giver mig så meget energi, at de næste har det med at blive lige sådan. ??

I dag står den på fejring af Verdens Sejeste Farmor i Helsingør, hvor hun altså bor (Ikke i Hillerød, som jeg konstant kommer til at sige og skrive til hendes store fortrydelse), men inden da har jeg sørme en tid til en hårstyling hos én af verdens dygtigste hår-dullører fra Alterna Caviar. ÅH, jeg er så stor fan af alle deres produkter, så jeg kan næsten ikke vente.
Måske er det for meget at håbe på, men jeg krydser fingre for, at ungernes eftermiddagslur kan times, så jeg kan bliver dullet i fred og ro af Mesteren! (Se resultatet senere på Instagram: @mmleilange)

Hav en fuldstændig vidunderlig fredag, alle sammen! 22 grader, siger de! Jeg troede, sommeren VAR forbi. Og det har jeg troet to gange før i år. Men jeg klager så absolut ikke. 🙂