IMG_8220.JPGJeg har tænkt lidt på Christophers hår. Folk siger, det ligner nudler, og det har de for sin vis ret i.
Det samme kunne med stor retfærdighed siges om Justin Timberlakes hår i starten af hans karriere, og når vi ser på billeder af det nu, griner vi og taler om, at det da var hans hidtil bedste idé at blive klippet. Mon ikke, vi siger det samme om Christopher snart?
En anden ting, Christopher og Justin Timberlake har tilfælles (bortset fra, at Christopher lyder ret meget som Justin, når han synger), er, at de begge har fået en krammer af Britney. Eller i hvert fald fået taget et billede foran en pressevæg med hånden på hendes lænd …

Og nej, jeg fik ikke noget selfie. Jeg er skuffet! Hvad jeg ikke havde opfanget, var, at man skulle godkendes som medie for at kunne få taget et billede med hende, og det var der kun 7 medier, der var. Jeg ved nu heller ikke heeelt om min bette blog ville kunne kvalificeres. 😉

Showet var stort, og modellerne havde vist set en maaasse film med Victoria’s Secrets store, årlige shows, for de vinkede og winkede og kastede om sig med hjerter, glimmer og guldstøv. Imens modellerne drønede op og ned ad catwalken, fik de selskab af først Joey Moe, der sang tre af sine numre, mens han flirtede med madammerne, siden Ida Corr, der flirtede knap så meget, og til sidst Christopher. Catwalken var ret lang, og jeg sad hele nede ved “spidsen” af den, og desværre blev Christopher midt på, så vi fik aldrig rigtigt glæde af hans puddelrige charme nede i min ende. Joey Moe nåede dog vidt omkring, og jeg kom til at hviske til min sidemand, at han er typen, man ville knalde, hvis man på forhånd vidste, at ingen nogensinde fik det at vide.
Britney var på scenen i sammenlagt 75 sekunder, hun var lige så høj og havde samme hår som ungernes farmor, og hun var cute og sagde alle de rigtige ting.

Undertøjet var i øvrigt vildt pænt! Meget elegant og wearable, synes jeg! Der var én, der vandt et gavekort på 5.000 kr., det gad jeg sgu godt være gået hjem med!
Efter showet gik jeg ud i presse-loungen, hvor Britney skulle have taget billeder med modellerne og de syv udvalgte medier. Men min mobil var nede på to procent batterilevetid, og selvom min svigermor havde telefoneret, at de sov som fromme lam, gad jeg alligevel ikke være sådan en mor, man ikke kunne få fat på, HVIS det nu var. Så jeg tøffede ud i den efterårs-rå september-aften sammen med 5.000 andre, som gerne ville med metroen eller have fat i en taxa. Lige udenfor døren holdt en bus, som skulle køre afterparty-gæsterne ind til ballade på ZEN, og jeg bor jo kun en god spytklat fra denne Remees legeplads, så jeg hoppede på bussen og kørte hjem gennem de københavnske gader i selskab med nogle meget festlige unge mennesker. Fire af dem gav sig i øvrigt til at synge en fascinerende harmoni-a capella-version af Britneys ‘Hit Me Baby One More Time’, og det lød bedre, end noget, jeg længe har hørt.

I går var en rigtigt god dag! Det var også den første gang, ungerne blev passet af andre end Jon eller mig, mens de var vågne. De forgangne aftner, når jeg har haft ærinder udenfor matriklen, har jeg haft held til at se deres øjne glide i, før jeg lukkede døren, men i går var jeg altså først til SEPHORAs store juleevent, hvorefter jeg smuttede hjem og snavede ungerne et par timer, og inden Britneys undertøjsdebut var jeg ude at spise på Grill Royal med den yndige og meget fashionable Sille Henning, som var moderedaktør på ELLE, dengang jeg startede der.
Krapylerne er syv måneder gamle nu, og man kan måske argumentere for, at jeg godt kunne have sneget mig ud uden dem noget før, men jeg har ikke haft lyst, og det havde jeg i går. Og fordi, jeg følte, at vi alle tre var modne til det, tilsat det faktum, at de har Verdens Sejeste Farmor, som kender dem ud og ind, fordi hun har været på besøg mindst en gang om ugen siden deres fødsel, havde jeg intet behov for at tjekke mobiltelefonen eller ringe hjem. Jeg vidste, de havde det godt. Mega-win!

Jeg fik desværre ikke taget noget outfit-billede i går, så I må bare stole på mig, når jeg bedyrer, at jeg var superfly. ?