IMG_8231.JPGMa girl!
Jeg modtog i dag en kommentar for mit Britney-indlæg, som ærgrede mig. Ikke fordi, jeg ikke var enig i kommentatorens kommentar – tvært imod, desværre. Jeg kunne lidt for godt forstå hende, da jeg læste mit indlæg igennem igen. Og det ærgrer mig, at jeg har formuleret mig dårligt! Pis, mand! ?

Det, den årvågne læser kommenterede var, at jeg sammenligner Britney med min svigermor, da de begge har samme højde og samme frisure. Der kunne man godt imellem linierne læse det som om, jeg stak miss Spears en verbal højre. Ikke fordi, der er noget som helst galt med min svigermors udseende! Men fordi en popsangerinde på 32 med et show i Las Vegas måske ikke forventes sammenlignet med en kvinde, som er generationen ældre. Og min svigermor var på sin side faktisk heller ikke tosset med sammenligningen.

Det, jeg glemte at fortælle i det indlæg, som jeg synes gør sammenligningen mere helstøbt, er, at jeg inden afgang fra matriklen diskuterede med min svigermor og mig selv, om jeg burde tage høje eller flade sko på. Min svigermor bedyrede, at Britney sikkert var lav ligesom Tom Cruise, Kylie Minogue og alle de andre superstjerne fra USA, så hvis mit selfie skulle blive godt, ville hun nok foreslå flade sko. Jeg googlede Britneys højde og erfarede, at damen er 1,63 meter fra tæerne og op. Samme højde som svigermor!
Så jeg smilede ved mig selv, da jeg på aftenen så, at Britney, som jeg forventede at se med lange Barbie-extensions, havde fået en fin page – nærmest ligesom min svigermor!
For mig var det bare en sjov betragtning, og som jeg svarede den skarpe kommentator, så sammenlignede jeg jo popprinsessen med et af de mennesker, jeg holder mest af, så det var ment med kærlighed. Men det kom kluntet ud. Det kan jeg kun beklage.
Og i sidste ende kommer det jo an på smag og behag! ?

Dette er i øvrigt skrevet fra min sofa med en unge liggende på hver side af mig. De faldt begge to i søvn, mens de fik deres aften-flaske, og tit kan jeg ikke få mig selv til at lægge dem i seng lige med det samme. De har nemlig en alder nu, hvor de gerne vil hoppe hele tiden, så der er sjældent lejlighed til nus. Så den stjæler jeg, når de sover… ?
Rigtigt god aften! Og tusind tak til jer, der kommenterer, det er så fedt! Både ros og hak i tuden! Jeg ville ønske, jeg kunne nå at svare hver gang. Det kan jeg desværre ikke, men kæft, hvor bliver jeg stadig glad, mand! ?