IMG_7800.JPGHvis jeg har lært én ting igennem denne svenske affære, så er det, at vores kærlighedsopfindelser nu er for store til, at de sådan kan lægges i seng ude i verden. De har vænnet sig til kæft, trit og retning, når det kommer til spise- og sovetider, og til gengæld forventer de, at vi holder ord. Så gider de da ikke bare lige agere ufrivillige campister og lade sig visselulle til Drømmeland ude midt i verden bare fordi, vi får lyst til, at fremmede mennesker tager opvasken, mens vi spiser svensk bøf. Og fair nok, egentlig.
Hugo gik kold som fik han betaling for det. Den skal han have. Men Berta… Hun dansede hele middagen igennem på alles lår, tog en lille skraber på hjemturen, og bedst som vi troede, at den hellige grav var velforvaret, lyset var slukket og Jon og jeg netop var i færd med er invitere Ole Lukøje med op i dobbeltsengen, stak hun i et hyl, som fortsatte i en time. Bette Berta… Til sidst faldt hun i søvn i smørhullet, og der lod vi hende ligge.
Lige nu sover de begge formiddagslur, og om en halv time bliver vi hentet af Göteborgs eneste taxa med to børnesæder og kørt til stationen. Det er filmselskabet, der har været så søde at booke togbilletter til mig og krapylerne, og de har gudhjælpemig bestilt os tre pladser på første klasse. Jeg er lidt spændt på, hvordan de øvrige passagerer i det luftlag takler et par tvillinger, som er træt af at køre i tog. Men nuvel, det må tiden vise.

Jeg vil stadig gerne anbefale et smut til Göteborg! Jeg drønede rundt på Avenyn, som de kalder deres strøg, hele dagen i går. Det var en oplevelse, der blandt andet bød på billig og meget lækker sushi sat til livs med sol i face og udsigt til kanal. Desuden har de en masse svenske butikker med svensk tøj, og de svenskere har sgu altid været ret gode til minimalistisk mode og maksimalistisk musik.
Nu går turen hjem til andedammen, så ungerne kan passe deres sengetider, og jeg kan passe min gymnastik!
Bare vent, inden året er omme har jeg en ass som en 14-årig!