IMG_7252.PNG Dette er en hvad-tror-I-selv-selfie
I må jo allesammen have spist søm og glemt at spytte hovederne ud, hvis I tror, at jeg i min vildeste fantasi kunne så meget som DRØMME om at fortælle jer, hvor jeg går til gymnastik eller vise billeder af mig selv i gymnastiktøj! ?
Aldrig i livet, min tilværelse i tricot kommer til at foregå helt hemmeligt og hengemt, mine flik-flak-fiaskoer bliver mine alene. Og hvis de to piger, jeg mødte til første træning, som kunne genkendte mig her fra bloggen, spilder bønnerne, så falder der denondenlyneme brænde ned…?
Jeg vil hellere have lavet en gynækologisk undersøgelse af en blind hjemløs med havehandsker på end iagttages, mens jeg klumpedumper rundt i strækbukser og sportstop.
Glem det! Glem det! Glem det!
– Og hav så i øvrigt en forrygende torsdag aften! ?