MM på date med den sexede udgave af Don Draper... ;-)
MM på date med den sexede udgave af Don Draper… 😉

ÅHR, ja, så så man lige hr. og fru Lei Lange out on the town i stiletter og med slips for første gang, siden vi blev holdkammerater i hele det her babyshow!
Ej, okay, vi var faktisk også ude at spise på Djursland, da vi var i sommerhus med min familie, men det var bare halvanden time, så det tæller ikke rigtigt. Synes jeg.

Men i går havde Jon satme skruet op for charmen, og han så så sindssygt cool ud, at jeg ærligt talt glemte, at han havde overskæg i samtlige fire timer, vi var væk hjemmefra! Måske passede det bare til stylingen. Jeg følte, jeg var i byen med en gentleman fra 20’erne, det var helt perfekt!

Hvad angår min egen styling skete der naturligvis det, der MÅ ske, når lillemor ser sin hotte hubby i skjorte og slips for første gang siden brylluppet: Jeg fik syg tøjkrise og synes, jeg så tyk ud i ALT. Enhver kvinde vil kunne forstå, at man ikke behøver at være tyk for at føle sig tyk, og selvsamme kvinde vil vide, at når en sådan krise indtræffer, er der kun et at gøre: Hoppe i et par Spanx og en wrap-kjole. Så det gjorde jeg – tilsat guldstiletter. Så de bærfarvede Louboutin’er er stadig jomfruelige.
I ørene havde jeg mine nye øreringe fra Stine A, som jeg blandt andet fik af Jon i fødselsdagsgave. Jeg går sjældent med lange øreringe, men se da lige herunder for sygt fine, de er!

Og ja, jeg var godt dingelsk, da jeg knipsede denne WC-sefie i kælderen under Balthazar. ;-)
Og ja, jeg var godt dingelsk, da jeg knipsede denne WC-sefie i kælderen under Balthazar. 😉

Vi spiste som tidligere annonceret på Pastis Fishmarket, og det var knaldgodt ramt! Der er lige dele fancy og hyggeligt, så man føler, at man er ude at spise, men ikke så meget, at man er bange for ikke at passe ind, og klientellet var på denne aften ret blandet.
Jeg nød til forret en yderst veltillavet hummersuppe, til hovedret fik jeg noget torsk med trøfler (jeg kan ikke lide duften af trøfler. Jeg kan ikke udtrykke her, hvad jeg synes, de lugter af, da det ville være ufint. Men smagen er udmærket), og til dessert fik jeg naturligvis profiteroles. De var desværre noget tørre i det, men man skal alligevel være en hjerteløs satan, hvis man ikke kan sætte pris på butterdej, vanilleis og chokoladesovs på samme tallerken.

Jeg havde ikke iklædt mig jakke på denne aften, men var i stedet moden ret hoppet med på kimono-vognen, så efter middagen nøjedes vi med at krydse gaden på denne småholde oktober-aften til champagnebaren Balthazar, hvor vi nød en gin/tonic og en mojito og opdigtede historier om de mennesker, vi omgav os med. I ved, prøvede at gætte, hvad de hed, hvad de var kommet der for og så videre.

På slaget midnat åbnede vi døren til hjemmet i Vestergade og fandt min søster siddende i sofaen med foldet vasketøj foran sig. Og så skulle hun ikke engang have løn. Verdens bedste barnepige!
Vi fik brugt en mindre formue denne aften, og ungerne, som begge to er blevet syge, vækkede os en gang i timen hele natten, men det var det hele værd! I dag går dagen med at give Panodil Junior, suge snot ud af bittesmå næser og trøste nogen, der ikke forstår, at selvom man har det ad helvede til, skal det nok gå over. Og så er vi ved at nå til vejs ende i vores private føljeton herhjemme: Vi har påbegyndt Austin Powers 3 ‘Goldmember’! Åh, jeg elsker de film! Hvis der er noget, jeg har lyst til mere end at være med i Vild Med Dans, er det at være Powers-babe i en potentiel fjerde film om den internationale mysteriemand!

Atter engang god søndag! Til de, der ikke har brændt alle pengene af på Tequilla og taxaer (det kan sgu være dyrt at kaste op i sådan én) i weekenden, vil jeg minde om førudsalget på Nelly.com. Koden findes her.