Facebook-20141017-095902At undervise to unger med snot i næserne i at spise havregrød, når de hellere vil hale i hinandens hagesmække, kan godt kræve lidt tålmod. 😉

Hverdagen henslæber sig i sagte tempo med grå skyer i sit kølvand udenfor vinduerne. Ungerne er forkølede, det er vi voksne også, jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst vaskede hår og har ikke så meget som åbnet min makeup-pung hele ugen. Mine joggingbukser er begyndt at få knæ. Jep! Det er hverdag! 🙂
Det kan nu også noget! Man kan virkelig mærke, man er blevet en familie, når man deler sygdomme, og heldigvis har de fundet på at få Panodil Junior til at smage af Maoam, så ungerne lapper det glædeligt i sig.

Krapylernes næser er så backed-up af snot, at de har svært ved at sove om natten, og de er ret kede af det om dagen. Heldigvis er de også i godt humør meget af tiden. Jeg har talt med ligesindede familier, og de er betydeligt værre ramt af efterårets vira, så jeg tæller mine velsignelser!

I aften har Jon første forpremiere på Østre Gasværk. Han skal (iført sin g-streng og plys-pels-penis-pung og med englevinger på ryggen, naturligvis) synge en sang ganske højt og anstrengende, hvilket kan blive en udfordring, idet han ikke rigtigt har nogen stemme for tiden. Jeg skal bare se Vild Med Dans! I sofaen. Med flødeboller. Forudsat ungerne falder i søvn.

Jeg vil efterlade jer med et bette tip og gå tilbage til afspritning af ting.
Jeg er blevet gjort opmærksom på den fineste webshop, som åbnede i går! Den hedder dibbedut.dk, og den sælger alt det, man ikke vidste, man manglede. Jeg har allerede anskaffet mig det fineste, lille enhjørningehoved på et fad samt en blyant med påskriften ‘STAY CLASSY’!
Jeg synes, det er så sejt, at Ninna, der har åbnet denne webshop, er gået all in på overflødigheder! Hun sælger ikke én ting, man virkelig behøver til sit hjem, og alligevel kan jeg ikke rigtigt leve længere uden at eje én af alt i den butik!
Den her porchelæns-havenisse med guld-huen er jeg eksempelvis og ganske enkelt NØDT til at indlemme i årets julepynt i Vestergade. Og denne kranium-flaske ville være det sejeste at servere gin i. Eeeeller letmælk?

Hey, hvis nogen af jer kan en god vits, så skriv den lige i kommentarfeltet!
God fredag! 🙂