Gratis gaver klæder alle.
Gratis gaver klæder alle.

Lad mig i første omgang lige takke alle jer, som læste mit sidste sell out-indlæg og tog stilling til det! Hvor er det fedt, at I (i hvert fald de fleste af jer, der har ytret sig) godt kan forstå mit valg.
Nogle af jer har skrevet, at det ærgrer jer, at bloggen har ændret udseende med skiftet til Bloggers Delight. Til det kan jeg kun sige, at det er mit eget valg. Jeg fik tilbudt, at den kunne komme til at ligne den gamle næsten på en prik, og det takkede jeg nej til. Det gør i min verden ikke noget, at man fejrer en forandring, og jeg synes, den er blevet smadderfin! Anywho – smag og behag er jo forskellig.
Kan I se, teksten er blevet gjort større? Sig til, hvis den skal være endnu større.

Nåh, men billedet ovenfor hører til en nyhed, som jeg fik i sidste uge. Det er ikke noget, jeg bliver betalt for at fortælle jer (det må jeg hellere understrege det seneste indlæg taget i betragtning), men jeg synes bare, det er et rigtigtb fint event, som jeg selv ville elske at gå til, hvis jeg skulle ud fredag aften. Det skal jeg så ikke. Jeg skal se Vild Med Dans i sofaen, mens min mand bøsser rundt på Østerbro.
Men Illum inviterer (i samarbejde med Kinder Bueno, er mit gæt) til forkælelse hos Sephora d. 10. oktober fra kl. 14 – 20, og her kan man få lagt makeup ganske gratis, mens man spise Kinder Bueno! OMG, altså, et event KAN næsten ikke blive mere MMsk! Man skulle tro, det var i anledning af min 33 års fødselsdag dagen inden!
De første 300 gæster får også en gratis goodiebag med hjem med det indhold, som ses på billedet herover. Ikke de første 50 gæster, så man ikke har en chance, men de første TREHUNDREDE! I like that!
Det synes jeg bare lige, jeg ville sige videre.
Mega-god søndag! 🙂