Facebook-20141009-092740

Jeg har fødselsdag i dag, juhuuuu!!
I dag af alle dage fylder jeg 33, jeg skal have gaver, kage og chokolade hele dagen, og i eftermiddag har jeg planer om også at købe nogle fødsselsdagsgaver til mig selv. Og noget chokolade. Og måske en kage.

I anledning af min aldring, kom jeg lige til at kigge i mine facebook-billed-arkiver. Jeg kan ikke huske en eneste af mine fødselsdage i starten  og midten af tyverne. Da var jeg bare broke, ung og single hvert år. Men det er ret sjovt at spole tilbage til min 29 års fødselsdag og se, hvor meget der er sket de forgangne fire år.
Facebook-20141009-093846Da jeg fyldte 29, holdt jeg stor fest på SIMONS (billedet øverst til venstre). Helt stiv, glad, single og spraytannet! Efter festen kørte jeg 30 meter i taxa og sov på D’Angleterre! Fandme ja!
Året efter (øverste billede til højre) da jeg fyldte 30, holdt jeg stor fest igen for både venner og familie. Det var et lille halvt år efter, at jeg havde mødt Jon. På dette billede ser han ud som om, han kraftigt genovervejer bekendtskabet, men han blev dog.
Da jeg blev 31, var jeg med Louis Nielsen på pressetur i Tanzania og tilbragte dagen på en lillebitte tropeø, der ikke havde andet end snorkling, toast og cola. Perfektion!
Og sidste år var jeg altså gravid med krapylerne – og selvsamme dag fejrede vi ELLEs 5 års fødselsdag.

Nåh, men NU sker der altså noget! For jeg har en særlig birthday surprise til jer derude på den anden side af skærmene. Nok mest jer i nærområdet, nu har vi jo slået fast, at flere af jer sidder i både San Fransisco, Toscana og Løgstør. 🙂

Men altså, mandag d. 20. oktober kl. 20 – 22 holder The Body Shop og jeg i fællesskab et arrangement i deres butik på Strøget lige overfor Topshop!
Det bliver helt genialt, der kommer til at være cupcakes, Matador Mix og Coca-Cola (fuldfed, ikke det dér light-shit). Totalt i min ånd, jeg glæder mig helt vildt!

Det var faktisk mig, der ringede til dem, for jeg er blevet pjattet med rigtigt mange af The Body Shops produkter (særligt deres eyeliner og kropssmør, men mere om det senere), og så er jeg fan af deres grønne profil. De må siges at have været kvinder for deres ord i en årrække efterhånden!
På aftenen vil jeg fortælle om mine ti favoritprodukter, som man kan købe til 25% rabat i de to timer, og desuden forærer The Body Shop alle gæster en ret heftig goodiebag, og der vil være dope musik og lækker stemning. Man kan også få lagt makeup og neglelak ved små “stationer” besat af venligt og veluddannet personale.
Det bliver simpelthen så hyggeligt, tøset og læx, og jeg glæder mig mega-meget til at få chancen for at hænge ud med nogle af jer!

Desværre er der ikke plads til alle i den bette butik, så vi udlodder 25 x 2 billetter. På den måde kan alle os, der er der på aftenen, også nå at sludre lidt sammen.
For at deltage, skal man sende en mail til sara.frandsen@thebodyshop.com inden d. 13. oktober, og der skal bare stå navnet på den ven(inde), man vil medbringe på aftenen. Nemt! D. 14. oktober trækker vi lod, og de 25 vindere og veninder offentliggøres her på bloggen.
Jeg håber sådan, at nogle af jer har lyst til at komme! <3

Nåh, men nu vil jeg spise 3 liter regnbueis og gøre nogle andre fødselsdags-agtige ting, så længe ungerne sover.
Hav en smuk dag og sorry for det med vejret! 😉