Lidt træt MM sidst på dagen ...  :-)
Lidt træt MM sidst på dagen … 🙂

Så kom og gik min fødselsdag, og jeg føler lidt, at den kom til at stampe lidt på mig while doing so…
Jeg vågnede op med så meget creme i hornet, at jeg ville kunne have forhandlet en favorabel kontrakt i land med Nickelodeon om at være hovedsponsor ved alle deres awardshows indtil 2017. Og Berta var bare pissed fra morgenstunden. Og hele dagen sov ungerne i kanon. Når den ene vågnede, faldt den anden i søvn. Samlet set havde de et overlap på i alt 11 minutter, og dem brugte jeg til at pudse næse og lige få tisset en gang.  Nej, der var sgu ikke meget Hollywood over det i Lange-residensen i går!
Hen på eftermiddagen fik jeg spændt ungerne fast i klapvognen og begav mig afsted mod apoteket for at investere i Benadryl, næsespray og Kleenex (jeg er endnu usikker på, om båthornet skyldes en virus eller en allergireaktion forårsaget af vores forkærlighed for tæpper, puder og alt andet derhjemme, så jeg gik bare all in på alt), og på min færd ude i verden, hvor jeg følte, at jeg mest af alt lignede en statist fra ‘Fraklerne’ efter en tur i vaskemaskinen, mødte jeg den sædvanlige forbipasserende, som kiggede ned på krapylerne og sagde ‘Du har sørme nok at se til!’ og for første gang svarede jeg ‘Ja!’ og følte en vis portion taknemmelighed overfor det medlidende blik.

Men henover middag skete der det vidunderlige, at min veninde (hendes navn skal forblive unævnt) løj for sit arbejde og sagde, at hun skulle ud til møde. I stedet spankulerede hun ned i La Glace og købte to stykker lagkage, som hun lidt senere delte med mig ved mit køkkenbord.
Og da jeg senere på dagen kunne mærke de grå hår true med at springe igennem den ellers udmærkede Redken-farve, yndlings-Flemming gned mig ind i forleden, da jeg skulle til at finde på, hvad jeg skulle have at spise til aftensmad, ringede det på døren, og udenfor stod et bud med en kæmpe buket blomster og et anseeligt gavekort til levering af frisk fisk fra Sticks & Sushi fra min hårdtarbejdende og alligevel altid allestedsnærværende husbond.
Jeg fik også blomster fra min papsøster, som netop er flyttet til USA, og sgu også fra den kollega, jeg savner mest på ELLE.

Henånder aften kom min smukke søster, og mens hun badede krapylerne, fik jeg fejet det meste legetøj til side, og da det mindste søskendepar omsider sov sødeligt, og min Benadryl begyndte at kicke in, drak det største søskendepar gin/tonic og spiste sushi, indtil mine to yndlings-damer kom anstigende med gaver og godt humør, og så åbnede vi den kuffert fuld af chokolade, jeg fik som afskedsgave på ELLE i sidste uge.

En fødselsdag er ikke en dag, det er en følelse, og alt i alt var min perfekt.
Jeg har aldrig været mere glad for at være der i mit liv, hvor jeg er nu (det tror jeg faktisk, jeg har sagt hvert år på denne dag de sidste ti år), og jeg var omgivet af folk, der godt kunne lide mig. (Jeg er ikke helt sikker på Berta i denne sammenhæng, men jeg mon ikke, jeg kan vinde hende over…?). 😉

Ungerne har gang i et tigerspring, som de kloge kalder det, der for en gangs skyld virkelig kan mærkes, og hvad der er godt givet ud kommer heldigvis ikke dårligt igen, så nu hiver jeg lidt af det overskud frem, jeg har lagt til side i løbet af det sidste halve års tid.

I morgen kommer min søster og ser fjerner i vores sofa, når ungerne er lagt, så da skal jeg satme på date med min stanglækre husbond! Det er første gang, vi skal det, siden krapylernes fødsel! Jeg tror, det kalder på Louboutin og min nye sølv-nederdel fra Designers Remix!

Rigtigt god weekend og tuuuusind tak for de mange lykønskninger! Når vi en gang kommer der til, hvor ungerne skal i vuggestue, og jeg får nogle flere timer i døgnet, lover jeg at svare alle beskeder altid!! Indtil da svarer jeg alle dem, jeg kan nå. Det er en god bi-beskæftigelse, mens man ser Vild Med Dans, så jeg skal nok svare dem, der kommer til dette indlæg! Hvis der da kommer nogen.. 😉
Drik en sjus for mig på lørdag, så drikker jeg sgu én for jer også! Hele bundet!