Facebook-20141019-075359Ungerne er ved at være friske igen og har i dag været i deres korte livs måske bedste humør. Jeg kan grave det!

Okay, glem små-sløj! Efter at have taget martyr-runden og vadet København tynd i regnvejr (Okay, jeg var også i Magasin) i tre timer fredag eftermiddag for at give Jon lidt alone time i lejligheden inden sin optræden på Gasseren, crashede jeg benhårdt i sofaen samme aften. Midt i Vild Med Dans.
Det bragte minderne tilbage fra dengang, jeg var til udpumpning, hvorefter to portører bortførte mig og brugte mit hoved til at øve frispark i kældergangene under Rigshospitalet. Okay, det er så aldrig sket, men jeg havde det i hver fald dårligt! Jeg havde det NÆSTEN lige så dårligt, som dengang jeg var højgravid med krapylerne og blev syg, mens Jon var i Manchester

I går skulle have besøg af et vennepar, og jeg nægtede at aflyse. Både fordi, jeg hader at aflyse, og vi har ikke set dem herre-længe, men også fordi, de havde lovet at købe ind og lave mad, og det er de altså mega-gode til.
Da ungerne var blevet lagt i seng, fik vi hakkebøffer med portabelloer og pasta, og jeg lavede mojitos til. En skill, jeg udviklede, dengang jeg i mine unge år rystede røv og cocktails i loungen på Vega. (Hænderne op, de der kan huske dengang, vi alle sammen klappede, hoppede og vrikkede som kælne kultmedlemmer, når Tue Track og Peder – som dengang gik under tilnavnet ‘A Lizzard Shakedown’ – spillede The Roots med ‘The Seed’ inde i danseloungen! SHIT, det nummer var hypet i 2002!)

Jeg måtte kapitulere klokken 22.30, da jeg var trættere end Alalie efter en årsprøve i matematik, og mine øjne var mindre end røvhullet på en regnorm (sorry …), men det var hyggeligt på “de-voksne-har-gæster”-måden at falde i sovn til lyden af folk, der grinede over drinks og et spil ‘Fuld Af Løgn’ ude i køkkenet.

Ellers er weekenden blevet tilbragt på ungernes nye tæppe. Vi har lagt det i stuen, og jeg havde faktisk fuldstændig undervurderet, hvor glade de ville blive for det. Fordi det er så strimlet og farvet, elsker de at ligge og trække sig frem på maven og lege med snorene. Og man ligger betydeligt bedre på dét end på trægulvet, når man skal ned i det niveau. Det kan være lidt sværere at finde deres sutter, men det tager vi med …
Til interesserede kan jeg sige, at HAY Vintages popup-shop, hvor det er købt, har åbent en uge endnu – læs mere her.

I morgen aften skal jeg holde event sammen med The Body Shop, og jeg glæder mig tumpet! Vi har besluttet os for at servere donuts i stedet for cupcakes, hvilket jeg har det ret vildt over. Jeg glæder mig sådan til at møde jer, der kommer!