Facebook-20141025-090914Okay, den her konkurrence er altså ikke sponsoreret, jeg siger det bare! 🙂
Den kommer lige fra hjertet, for da jeg blev gjort opmærksom på denne butik, blev jeg helt våd i øjenkrogene og lun under armene. Jeg synes, den er så nice og overskudsagtig, sjov og finurlig! Jeg mangler intet af det, de sælger, og alligevel ønsker jeg mig det hele.

Derfor tryglede jeg Ninna (som ejer webshoppen og i øvrigt er en fellow sønderjyde! Det forklarer jo unægtelig en del), om jeg ikke nok måtte afholde en konkurrence her på bloggen, og hun sagde ja! Hurra!
De, der har lyst til at deltage, kan altså vinde den ting, de helst vil have på hele webshoppen! Alt, man skal gøre for at få sit lod med i puljen, er at skrive en kommentar herunder og lægge et link ind til det, man gerne vil vinde.
Hele baduljen ses her, og jeg advarer: Det er en tidsrøver, der er så sygeligt meget at glo på. Nåh, men det kan altså ses her på dibbedut.dk

Jeg håber, der er nogle, der har lyst til at vinde noget.
Der er jo under to måneder til jul, så man kan jo tale om en form for tidlig julegave til sig selv! 😉

Vinderen trækkes onsdag d. 5. november om aftenen af en formentlig solbrun MM, som samme eftermiddag returnerer fra Barcelona! #ftw 😀