Facebook-20141028-033050Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg har et kærlighedsforhold til Magasin Jeg venter efterhånden, at de snart begynder at bede mig om at betale husleje dernede. Dér og på Cock’s & Cows. Jeg har været begge steder i dag.
Jon har fri i dag, så vi tøffede ned på vores yndlings-burgerbix og bad om ‘det sædvanlige’, efter at ungerne havde spist frokost. Bolle med smørreost! Say WHAT! De dér dejklumper, de halede ud af mig den solrige februar-morgen for otte måneder siden er Gud hjælpe mig ved at blive til rigtige børn!

Da vi kom frem til Cock’s & Cows blev vi glade for at erfare, at vores yndlings-tjener, Amir, var på arbejde, og da han hilste mig med en hjertelig krammer, begyndte jeg at tænke, at vi måske kommer der for tit … Så for at ryste posen lidt, besluttede jeg mig for at bestille en anden burger en den, jeg plejer. 🙂

Apropos Magasin, så er deres julekatalog lige kommet ud, og i den forbindelse har de bedt mig skrive lidt om, hvad jeg ønsker mig til jul. ÅH, jeg synes godt, det kan være svært at finde på noget at ønske sig, når man er voksen og har råd til selv at købe de ting, man gerne vil have, når man mangler dem. I hvert fald dem i den prisklasse, det er anstændigt at skrive på en ønskeseddel. 😉
Men Magasin har i indlæggets anledning fremsendt mig deres julekatalog, og som jeg sad dér og bladrede det igennem, kom mine tanker helt til at fare tilbage til dengang, jeg var knægt, når BR-kataloget kom i november måned, og man bare helt optimistisk satte en stor, rød tusch-ring rundt om alle de ting, man godt kunne forestille sig på børneværelset på den anden side af juleaften.

Nuvel, de ting, jeg bedst kunne tænke mig i Magasins katalog ses herover. Og nej, jeg satser sådan set ikke på, at nogen i min familie vil hale den form for penge op af lommen i dén anledning, men man kan jo drømme!
Den grønne kjole er fra Warehouse, og så vidt, jeg kan se, er den i mørkegrøn velour. Når nytåret kommer over os, er jeg altid mega-træt af, at alle hopper i sort og sølvglimmer. Den farve-kombination tilsat vores danske, vinterblege hud er aldrig særligt klædelig, og jeg tænker, at sådan en mos-grøn sjover vil kunne gøre sig meget bedre ved den lejlighed. Og hvis man er typen, der ikke har noget imod at se relativt tækkelig ud til en firmajulefrokost, kunne den også gå hertil.

Billede nummer to er beviset på, at jeg har et problem. Jeg mangler absolut ingen cremer eller serummer, men hvis det ser pænt ud, VIL jeg så gerne have det! Meget lidt bæredygtig tilgang, I know. Jeg er også typen, der altid køber en ekstra ting, når Elizabeth Arden lover en lille gave, hvis man køber tre ting, eller sådan noget! Og den her serie fra Shiseido gad jeg godt prøve. Den ville også være pæn på pralehylden!

Det sidste ønske, er nok det mest seriøse. Vi mangler virkeligt pæne ting til vores hjem. Som beskrevet her bor Jon og jeg (og ja, krapylerne, selvfølgelig!) enormt hyggeligt – og enormt rodet og nostalgisk. Vi øver os næsten dagligt i at smide ting ud, for ellers er jeg sgu bange for, at nogen melder os til det dér Kanal 4-program om folk med samler-mani.
Vi kunne godt tænke os at flytte i løbet af det næste halve års tid, så jeg har lovet Jon, at jeg overlever det gamle lig af en sofa indtil da, og SÅ begynder vi at købe de møbler, vi gerne vil have og smide noget af alt det gamle ud. Og så skal der ryddes ud i nips og memorabilia. Og jeg vi skal holde op med at købe små souvenirs med hjem, bare fordi vi har været syd for grænsen eller et smut i Sverige.
Den her lampe fra Bestlite (de er så gode til at lave pæne lamper, altså!) ville være perfekt i det, jeg forestiller mig bliver vores nye og meget mere voksne stil. Plus at vi virkelig mangler lamper i stuen – især læselys. Det er dobbelt-dodgy at læse krimi i halmørke, altså … 🙂

PS: Jeg er her til aften blevet gjort opmærksom på, at vi er flere bloggere, der har sammenlignet Magasins katalog med BR-oplevelsen dengang, vi var børn. Det er altså virkelig ikke noget, vi er blevet bedt om! Det er simpelthen for sjovt!
Det beviser nok blot, at vi alle sammen er mere ens, end vi helst vil indrømme. 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin.