Facebook-20141002-103018De, som følger med i mit bette liv her på bloggen, der har været med siden starten ved godt, at min husbond er Samsung-fanatiker. Jeg var tæt på at give den ene af mine førstefødte for at få jer til at stemme på et billede, jeg havde sendt ind til en konkurrence, så Jon kunne få den på den tid nyeste Samsung-telefon, en Samsung Galaxy S5.
Og nu er der kommet en ny. Og han savler som en kastreret mastiff. Men den er MIN!
Jeg har fået lov at teste den nye Samsung Galaxy Alpha, og selvom jeg er ret glad for iPhones, må jeg erkende, at Jons store entusiasme for Samsung har gjort mig nysgerrig.

Ved første øjekast er jeg pjattet med den. Jeg elsker, at den er af aluminium. Jeg kan bedst lide, når min mobil er stål-agtig, det giver den lidt mere badass-vibe, synes jeg. Og når den nu hedder ‘Alpha’, er det vel også den eneste vej at gå, sådan set.
Den må siges at have hvepsetalje (6,7 mm tynd), og så har den fingeraftryksscanner, pulsmåler og lynhurtigt kamera. Desuden har den en ultra-energibesparende funktion, hvor man kan slukke for farver og ekstra-features og derved have strøm på mobilen i mange flere timer (hvilket er pænt smart, når man er ude uden kids om aftenen og gerne vil kunne nås, hvis farmor mister overblikket).

Jeg glæder mig til at teste den her guldfarvede badboy og vender naturligvis tilbage med en anmeldelse.

Og yes, dette indlæg er ganske rigtigt blevet til i samarbejde med de venlige mennesker hos Samsung.