Facebook-20141002-104801 For en måneds tid siden var jeg i Magasin!
Det er som sådan ikke noget, der afviger så sindssygt meget fra normen, det er alt for ofte der, jeg ender, når jeg tvillinge-triller om eftermiddagen … Men den lille forskel var, at denne gang var jeg blevet inviteret!
Magasin skrev samme eftermiddag en teaser på deres Instagram om mit besøg uden at specificere, hvorfor jeg havde været der, og jeg tror, Magasin og jeg deler nogle følgere på Instagram, for der var en del, der gættede på, at jeg skulle interviewes omkring mit overforbrug af Sticks fra Simply Chocolate i kælderen. Thanks, guys! 😉

Men i virkeligheden blev jeg udspurgt til deres nye onlinemagasin med det yderst mundrette navn ‘WWW by Magasin‘, og i denne forbindelse ville de gerne vide, hvad jeg sådan i det daglige har i min taske. Helt ærligt er jeg jo sjældent længere tid hjemmefra, end hvad der kan være imellem to babyfodringer, så jeg plejer ikke at medbringe andet end pung, mobiltelefon og husnøgle. Men det kan man jo ikke sådan komme og sige i et modehus, så jeg legede moderne og kastede nogle flere nødvendigheder ned i min drøm af en skuldersag fra DAY. Og ja, der burde have ligget en Mars-bar i stedet for en banan i den opstilling, men det var én af de morgener, hvor man ikke når alt det, man gerne ville, og alle Mars’ene var spist – og det var bananerne sjovt nok ikke. Så den kom med i dagens anledning.
Facebook-20141002-104820

Hvis man vil se, hvad jeg taler om, så skal man klikke ind på Magasins hjemmeside, hvor online-magasinet ligger, og finde mig på side 11 her. Hvis man klikker på billedet af undertegnede, så kommer der søren sparke’me også en bette video af moi, som involverer jer i, hvad jeg mangler i mit klædeskab.
PS: Det undertøj er seriøst for nice! Love Stories, tjek det ud! Jeg ville ønske, jeg kunne købe hele kollektionen. Sammen med den fra Heatmade.

Se flere billeder fra eftermiddagen her.

Facebook-20141002-104827