Facebook-20141012-105327

Så har jeg testet den, den der labre guld-mobil, en Samsung Galaxy Alpha.
Jon har jo været fan af Samsung i en årrække, så han har været bisidder og har råbt til mig fra sidelinien. Og her kommer den så, min uforbeholdne mening om telefonen.

For det første er den fandme pæn! Jeg tror faktisk, jeg vil gå så vidt som til at sige, at det er den pæneste mobiltelefon på markedet lige nu. Og lad nu være med at sige, at vi ikke vælger telefoner for udseendets skyld, for så havde vi jo alle sammen beholdt vores Nokia 3210. Det lort kunne modstå selv den vildeste bytur og havde en batterilevetid, der kunne få én igennem utallige runder af ‘Snake’. Nuvel, tilbage til Alpha’en.
Jeg elsker, at den er stål-agtig i stedet for plastik-agtig, og så passer størrelsen perfekt i en (dame-)hånd. Desuden er den firkantet og ikke afrundet, hvilket er læx, og dens kamera er psyko-godt! Den føles enormt dyr, når man samler den op. Trods den metalliske ramme er den meget let, og plastikbagsiden er rar at have liggende i hånden.

Det her billede er taget med min Samsung Galaxy Alpha på en aften-gåtur rundt om søerne. Det er sgu da ret godt!
Det her billede er taget med min Samsung Galaxy Alpha på en aften-gåtur rundt om søerne. Det er sgu da ret godt!

En fordel, android har, er, at man kan designe telefonens opsætning ganske, som det passer én. Man kan eksempelvis have sin kalender (eller sine fodbold-nyheder, siger Jon), så den ligger blot et højre-swipe med tommelfingeren væk fra forsiden, uden at man skal ind i appen. Og så er delingsmulighederne, når man har taget et billede, enorme. Man kan dele på facebook, sende med Dropbox eller lægge ind i diverse noteprogrammer yderst snapt.

Jeg har været en iPhone-tøs i umindelige tider, men efter denne mulighed for aftestning af førnævnte android-vidunder, vil jeg absolut ikke stille mig afvisende overfor at kunne blive omvendt. De telefoner, der ligger i det niveau, Alpha’en ruller i, er alle sammen gode, lækre i designet og med røvgode kameraer. Så i sidste ende bliver det detaljerne, der afgør spillet, og i denne omgang synes jeg virkelig Samsung har tænkt sig overordentligt godt om. Så jeg vil slutte med at´sige som Etha Cameron “Den får et flot femtal af mig!” 🙂

Og Jeps, dette indlæg er sponsoreret af Samsung. Og det har i sandhed været mig en fornøjelse!