Således tog jeg mig ud på min 29 års fødselsdag ... Det klæder mig vist at være blevet over 30. ;-)
Således tog jeg mig ud på min 29 års fødselsdag … Det klæder mig vist at være blevet over 30. 😉

Det har sine fordele at være gift med en skuespiller! Han ved alt om, hvilke film, der lige er kommet ud eller snart udkommer, og han kan alle navne på alle skuespillere, også selvom man kun kan komme i tanke om at sige “Ham dér, der er gift med hende dér fra dén der film om det dér…”
Desuden kan man komme gratis i teatret, og det kan være ret underholdende at få tilsendt billeder fra “kontoret”.
Men det har også sine ulemper… Arbejdstiderne er yderst inkonsekvente, og de der instruktører har det med at skifte mening i sidste øjeblik. Det, jeg prøver at komme frem til, er, at min fødselsdags-date lige er blevet aflyst!

Jeg har fødselsdag på torsdag, og jeg ELSKER at have fødselsdag! Det er sjældent, jeg forbigår en lejlighed til at fejre noget som helst, hvis hver hverdag kan blive en fest, så er jeg all for it! Derfor er jeg også ekstra oppe at køre over fødselsdage – både min egen og andres. Men sgu da især min egen! 😉
Som nævnt i dette indlæg var planen, at Jon og jeg skulle ud at spise uden unger på min fødselsdag. En luksus, vi kun har undt os selv en enkelt gang, siden vi blev beriget med Berta og Hugo. Men nu skal han altså desværre på arbejde i stedet for.
Jon troede kun, han skulle filme fra kl. 6 til kl. 16, men nu viser det sig, at han, lige så snart, han er færdig med at lege fodboldhelt (de skyder scener i Danmark i disse dage), skal vrides op og sendes direkte på scenen på Østre Gasværk, så jeg får ham slet ikke at se den ganske dag.

Men hey, helt ærligt: Fuck det! Jeg skal hænge ud med Prop og Berta, og jeg er stensikker på, at solen kommer til at skinne fra en skyfri himmel hele dagen! Desuden ved vi jo, at intet feder, når man har fødselsdag, og alt det tøj, man køber den dag, kan trækkes fra i skat! Desuden er Jon der, når jeg vågner om morgenen og igen, når jeg går i seng om aftenen, og den luksus er der ingen andre i hele verden, der har.
Man kan vel i bund og grund ikke tillade sig at ønske, at ens mand skal være der hele tiden. Så længe, han også synes, det er træls, at han er væk, har jeg ikke det store at brokke mig over. 🙂

Jeg ved ikke, om I så det i går aftes, men hvis ikke, kan jeg berette, at jeg har opdateret BADEVÆRELSET. Der er cremer i lange baner, ooooh, yeeeeah!!