New hairk, and yes, I do care!
New hairk, and yes, I do care!

Lige for tiden synes jeg at have skimtet lidt af en tendens på de sociale medier til, at folk (kvinder i særdeleshed) uploader et billede af sig selv efter en tur i frisøårstolen og hashtagger det ‘New Hair Don’t Care’.
Det forstår jeg ikke. Hvis man er ligeglad med sit hår, hvorfor så gå til frisøren? Det er ikke ligefrem billigt, og det tager altid den gode ende af en eftermiddag!
Jeg er ikke ligeglad, så jeg går altid til Flemming, min yndlings-frisør på Rådhusstræde nr. 5., og denne gang var det altså for at udrydde de grå. Jeg skal nok tage det grå til mig en dag, men jeg er altså ikke klar endnu, må jeg erkende. Jeg er ikke blevet farvet siden mit bryllup i juni sidste år, så mit hår har længe haft en ufrivillig ombré-ting kørende, som jeg også gerne ville se mig fri for.

Flemming fedtede mig ind i hårfarve, og mens jeg sad dér dybt begravet i det nye Se & Hør, spurgte han, om vi ikke skulle dele en burrito… Nu er jeg jo ikke typen, der er kendt for at bære julen ud, så jeg nikkede ivrigt, og ti minutter senere kom hans næsten-nabo, Miriam, som ejer kælderrestauranten ‘Slice of San Fransisco’ ind ad døren med burrito, cola og sin signatur-dessert: Verdens sygeste cheese cake! Seriøst, jeg har spist alle mulige slags cheese cake, og jeg har aldrig kunne lide dem før. Jeg har sågar spist cheese cake på The Cheese cake Factory i USA, så det bliver vel ikke mere genuine. Men Miriams cheesecake med hindbær-culis, den tager pusten fra enhver!
Verdens hyggeligste frisør-eftermiddag! Der sad jeg så og så de grå hår syne hen, alt imens jeg sladrede med Flemming og mæskede mig i amerikanske fristelser!

Min troværdighed, når det kommer til kalorier, må altså være ret høj her på bloggen efterhånden, så lov mig, at næste gang, i er nede i Strædet, så smut lige ned i Rådhusstræde i Miriams lille kælderbutik og smag hendes cheese cake. Man kan også roligt nappe en burrito til dessert. 😉

I morgen har jeg fødselsdag, og jeg har i sidste øjeblik fået arrangeret, at min søster og nogle af mine bedste veninder kommer forbi og fejrer mig, når ungerne er lagt i seng. OG så er der en veninde, der har inviteret sig selv på medbragt kage til eftermiddagskaffen! Lur mig, om dagen ikke går hen og bliver ganske storslået trods kursændringer! Jeg føler i hvert fald, at det, jeg skulle nå, som 32-årig er klaret godt og grundigt! Jeg har bagt og født ungerne, startet bloggen, sagt op på ELLE og fejret min første bryllupsdag. Man skal ikke komme og sige, der ikke er sket noget! Så 33 kan bare komme an, jeg er mere end parat!

Rigtigt god dag derude! Og tak til alle de, der har “tjekket ind” på min Instagram (@mmleilange). Hvor er det SJOOOVT at tænke på, at I sidder og læser med både i New York, Singapore, Aarhus, Glostrup, Næstved, Thyborøn, Broager (undskyld, BRAUE!), San Diego, Namibia, Tåsinge, Odense, Nørrebro, Aalborg, Ishøj, Holland, Lancaster, Valby, Dublin, Silkeborg, Norge, Schweiz, Randers, Islands Brygge, Viborg, Hjørring, Sønderborg, Vejle, Barcelona, Sverige, Odder, Bjerringbro, Guderup, New Zealand, Australien, Bornholm, Malta, Brønshøj, Solrød Brisbane, Gøteborg, Næstved, Slagelse, Shanghai, og Nordborg!
I gør mig så stolt! 🙂