Nu, hvor jeg er hos Bloggers Delight, når jeg sørme besked, når Nelly.com holder udsalg! Ikke nok med det, så får jeg knagme en kode, der gør, at jeg kan shoppe varerne, der kommer på udsalg, tre dage FØR, de kommer på udsalg, hvilket matcher rigtigt godt med, at jeg fik en check af min far i fødselsdagsgave, som brænder i lommen på mig.
Dette før-udsalg starter i dag (det “rigtige” starter først tirsdag) og koden, man skal bruge for at på VIP-entré, må jeg sørme også dele her på bloggen! Heldigt, huh? 😉
Den hedder: NLYVIPDELIGHT. Man kan komme direkte til udsalget her.

De ting, jeg selv har smidt i kurven so far er disse:

396960-1126_1

Hvis jeg var lidt mere som hende dér den yndige Anne-Marie, som boede på kvisten i ‘Passer Passer Piger’, ‘Støv På Hjernen’ og alle de andre film i den serie, så ville jeg gå i angora-sweatre hele vinteren. Jeg har allerede en 10-12 stykker. Men det lort fnulrer helt sygt meget! Det var slemt nok, da det kun gik ud over mig og Jon, men nu, hvor jeg hele tiden slæber rundt på mindst én mini, som hiver i alt, dutter det ikke. Og sidste år tilbragte jeg det meste af vinteren i en trøje fra Ganni i samme “strik” som den hér, og den vinrøde farve er perfekt! OG så koster den sgu kun 179 kr. Se selv her!

890240-0989_2

Efter at jeg har poppet ungerne (og egentlig også mens jeg bagte dem), er jeg blevet vildt taknemmelig for, at sneakers er moderne! Da jeg var yngre, gik jeg sjældent i flade sko, fordi jeg synes, at stramme bukser og eksempelvis sneaks fik mine ben til at se tykke ud.
Det er jeg heldigvis kommet over (selvom mine ben faktisk aldrig har været tykkere, end de er i dag, hehe), så jeg har tænkt mig at nappe dem her. Fordi de er cool og ligner slik, og så er de psyko-billige! De koster kun 349 kr. Find dem her. Det bliver enten dem eller dem her, men jeg synes egentlig, de er fedest med high tops!

677651-5119_1Jeg skal nok ikke til sådan sygt mange julefrokoster i år, og det er jo heller ikke fordi, jeg har tænkt mig at skulle score nogen … Men derfor er det alligevel dårlig stil ikke at have en rød julefrokost-kjole, HVIS nu lejligheden skulle byde sig. Til det første! Ikke det andet, sgu da. Og så er den her fra Filippa K og koster kun 497 kr.! Se den her.

Resten af dagen vil jeg chille efter bedste beskub med krapylerne og deres far. Jon har sin første fridag i en uge, og vi vbar jo på (en fantastisk!) date i går, men søvn er det ikke blevet til så meget af, da krapylerne begge to vågnede op med feber og snotnæser.
Jon har optaget fodboldkampen fra i går (WHO the fuck does that anymore!?), så den ser ham og Hugo lige nu, så der er ro på drengerækken!

Hav en smuk søndag! I ske, i spænding, i sofaen eller hvor, I nu skal afholde den 🙂
Og jeg skal selvfølgelig lige nævne, at det her indlæg indeholder affiliate-links!