IMG_0431.JPG
For at lokke lidt af overskuddet frem i dag, surprisede jeg i dag Jon med en massage hos Samadhi Spa, da han kom hjem fra EM92-optagelser, og så gik jeg en lang tur med ungerne, så han kunne have hytten for sig selv, inden han i aften skulle på scenen til sin første forpremiere med De Tre Musketerer. Nogle gange kan man lokke overskuddet frem i sig selv, hvis man gør noget, der er overskudsagtigt, synes jeg, og på den måde vinder alle jo. Og det virkede næsten!

Jeg tog (efter en Stick i Magasin …) krapylerne med til HAY Vintages popup-ahop på Skt. Annæ Plads 1. Jeg kender Anne Langkilde, som er hende, der tager til Marokko for at købe alle de smukke tæpper til butikkerne. Hun var nemlig digitalredaktør på ELLE inden mig.
Jeg var selv i Marrakech for tre år siden og ville så gerne have et tæppe med hjem, men der var ikke plads i kufferten. Siden jeg så, at HAY havde oprettet en tæppe-afdeling, har jeg drømt om at erhverve mig et af deres flotte tæpper, men jeg troede, de ville være alt for dyre.
Good news: Det er de ikke! Ikke, når man tænker på, hvad ægte tæpper sådan ellers går rundt og koster. Anne fortalte, at fordi hun køber så mange ad gangen, kostede det, jeg udvalgte, ikke mere, end hendes nabo har betalt for et i samme stil på et marked i Marrakech.
Jeg endte med at gå hjem med et såkaldt boucherouite, som er det smukkeste kludeagtige tæppe i alle mulige farver. Meningen var, at det skulle ligge på børneværelset, men jeg tror faktisk, det bliver i stuen indtil videre, da det alligevel er der, de ligger og leger hver dag. Ungerne, altså.
Boucheroite-tæpperne koster mellem 1.500 og 2.600 kr., og undskyld mig, men det er da en del mere personligt end de dér Pinocchio-tæpper, som alle lægger på ungernes værelser i disse år. 😉
HAY Vintages Popup-shop, som har til huse i de sygeste lokaler på Skt. Annæ Plads 1, har åbent næste uge med – altså indtil d. 25. oktober. Og Anne, som altså helt personligt har udvalgt alle tæpperne i en zouk i Marrakech, står der selv og giver gode råd og folder tæpper ud for your pleasue. Og hun er mega-flink. Så jeg ville da klart anbefale et drive-by.
Jeg kan spotte på nettet, at de har åbent i morgen, lørdag, kl. 11-16 og i næste uge onsdag til fredag kl. 11-18 og altså uigenkaldeligt sidste gang lørdag d. 25. kl. 11-16. You’re welcome. 😉

IMG_0432.JPG

IMG_0426.JPG
Det er altså vores nye gulvtæppe. Seriously, er det ikke pænt??