Uden_navn_2_001_2Hermed et bette fredagstip! Hvis man er typen, der godt kan lide goodiebags (Altså: Hvis man er kvinde …), så vil jeg anbefale Goodiebox.
Jeg tilmeldte mig ordningen, lige da de kom til Danmark for et par år siden og har igennem dem opdaget mange brands og produkter, jeg ikke kendte.
Konceptet er enkelt og knald-hyggeligt! Man betaler 139 kr. pr. måned alt inklusiv, og så modtager man en gang om måneden en lille æske fuld af produkter. Som her på billedet kan der både være tester-størrelser og full size.
Goodiebox’en har altid en værdi, der (langt!) overstiger de penge, man betaler for den. Man løber selvfølgelig også den risiko, at man kan brænde inde med nogle ting, man ikke lige synes, man kan bruge til noget, men så er der til pakkekalendre eller værtindegaver.
Jeg synes, det er super-nice hver måned at modtage den lille æske, som altid er sirligt og nysseligt indpakket i silkepapir og med udførlig information om de produkter, man får.
Jeg synes også altid, kvaliteten og værdien har været rigtigt, rigtigt god.
Ja, det var så mit fredagstip! Testet på egen krop. Rigtigt god weekend, i øvrigt! 🙂

Hvis man vil have en månedlig Goodiebox, kan man tilmelde sig lige her.

Indlægget indeholder et affiliate-link.

Pssst! Husk at deltage i konkurrencen om 3 x 2 billetter til De Tre Musketerer!