IMG_1777.JPG
Guten Heute, Leute!
Yes, jeg har sørme været en tur i facebook-arkiverne for at finde billederne ovenfor! 😛
Det er nu fredag aften, krapylerne sover (det tog Hugo lidt længere end vanligt, da han lige ville afslutte med at øve sig på at sige som en indianer, men han gik kold til sidst), manden arbejder, og om lidt venter finalen i Vild Med Dans! Jeg har købt Stratiatella og har planer om at spise den med den rigtigt store ske, vi har i nummer to køkkenskuffe lige så snart, TV2 blænder op for Claus Elmings charmerende scruff!
Jeg går tilsyneladende blog-amok i dag og har fundet på et lille fredags-underhold, som er ganske navlepillende omend også inddragende.
Det er længe siden, jeg har haft en ‘Spørg Løs’-runde her på TWINPEAKS.DK, og da jeg forbinder at sidde med bloggen i skødet med at se Vild Med Dans lige så meget, som jeg forbinder Ris A La Mande med kirsebærsovs, vil jeg hermed tillade mig at invitere til ‘Freitags-Fragen: Live fra Vestergade’!
Konceptet går ud på, at man kan stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hvis man har lyst), og så svarer jeg med det samme. Jeg lover at svare alle de kommentarer, der kommer, så længe der er Vild Med Dans! 😀
Hvis man ikke gider at spørge, men bare gerne vil snage, er man også hjerteligt velkommen!

Så! Nu må vi se, om der kommer nogen spørgsmål! Ellers må jeg ind og finde på diverse aliasser og udspørge mig selv. 😉

God aften! Hvordan den så ellers skal spenderes! <3