Facebook-20141121-085036Det er fredag aften, klokken har ringet ud. Min kære mand er på arbejde, mine unger sover, jeg har sågar onduleret opvasken, og nu sidder jeg i min sofa med min Surface, Vild Med Dans og en stick fra Simply Chocolate foran mig. Og jeg har glædet mig hele dagen! Denne aften er den første hele ugen, som jeg har i selskab med mig selv og min blog, og de stunder er jeg fan af.

I dag indtog krapylerne og jeg vores frokost på Havneholmen i selskab med mine tidligere kolleger på ELLE. Jeg er så glad for, at de stadig vil have besøg af mig, selvom jeg er stukket af, og Prop og Berta var i hver deres smukke og smidige es og tilbragte samtlige sekunder den time, vi var der, på at charmere damerne én efter én, og jeg var så stolt over alle deres fugtige øjne, bette Berta med kjole på og Hugo, der scenevant crowdsurfede fra den ene blondine til den anden.

På vej hjem fra glasbunkeren købte jeg først uldundertøj til hele den Lange familie for over 1.500 kr. i Føtte (det kalder man Føtex, når man engang har arbejdet der) i SkalddyrsCentret, og jeg kom sgu også til at smide to små nissedragter i str. 80 ned i kurven. Efter hjemkomsten skruede jeg mit yngel ned i hver deres rasende røde julekostume, og i samme nu indså jeg, at lykken er nået, og at dét hér er den sande grund til, at jeg ville have børn! De så så cute ud, at jeg måtte bede om mine himmelblå! 😀
På min vej mod Vestergade spankulerede jeg langs vandet på det, jeg tror hedder Kalvebod Brygge, og inden jeg nåede op, hvor vejene atter er rigtigt befærdede, havde jeg passeret sammenlagt fem mennesker – hvoraf tre af dem roste min blog! WHAT THE ACTUAL FUCK!? Julestemningen og den gode stil er så stor, at jeg overvejer at købe en masse julegaver blot til at have liggende under Bugaboo’en, så jeg har noget at give tilbage, når den slags sker! Det gør mig SÅ glad, og jeg synes, det er så overskudsagtigt, at nogen kan få sig til at rose en fremmed dame på gaden. Det giver mig sgu troen på julemand og verdensfred tilbage.

Da jeg som barn gik til springgymnastik, sagde min far engang til mig efter en opvisning i Tandslet Hallen en kølig dag i marts i 90’erne, at han nu de sidste mange år havde tænkt, at det var da super, at jeg hyggede mig med det, for jeg var sgu ikke fremragende tilsådan at springe bardut, men i år synes han faktisk, jeg levede OK op til resten af holdet. Jeg er stensikker på, at han mente det godt, den gamle! Men jeg synes nu alligevel, at I og vi kvindfolk er lidt bedre til komplimenter. 😉

I morgen har jeg en børnefri date med Kopiernes mor på caféen Atelier Septembre. Det sted ser så sygeligt hyggeligt, men også helt enormt tjekket ud. Jeg er gået forbi et utal af gange, men grundet deres placering, som er fem trin op fra fortorvsniveau, har jeg endnu ikke haft fornøjelsen af at kunne frekventere stedet i selskab med frugten af min kærlighed. Desuden ser de damer, der sidder og dingler med benene ved vinduesdisken, altid så rappe ud, at jeg godt kan få lidt tøjkrise bare ved tanken. Jeg tog et billede ind gennem ruden en dag i sommer, fordi der sad tre tøser på række, som alle var iklædt de meget hypede H2O-sandaler fra Stine Goya… Jeg har selv haft pågældende fodtøj, og om end jeg er stor fan af Goya i det daglige, så er jeg nødt til ærligt at fortælle, at alt guldet var skrællet af begge mine tøfler allerede på tredjedagen, så jeg synes måske nok, den hipsterdille tog lidt overhånd.
Men nok om det, jeg håber på pandekager og brunchpølser! Jeg har altså droppet LCHF igen. (Midlertidigt) sukkerstop må satme være nok i en omgang!

De får virkelig vandet høns i Vild Med Dans her til aften! Jeg er selvsagt lidt ærgerlig over, at Ditte Ylva, som jeg kender gennem Jon, er røget ud, men jeg tør godt sætte ungernes børneopsparing på, at hende vejrdamen med de smukke øjne, som danser med Silas Holst, vinder ballet. Hun er mega-laber og danser som en sand John Travolta.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend! Jeg håber, nogle af jer skal ud i en ooordentlig pre-julebrandert! Personligt har jeg booket årets allerførste bytur ind i kalenderen næste lørdag med to af mine best girls! Den står sgu på både sjusser OG natklub! Jon har lovet at stå op med høns og kids om søndagen, så jeg skal ud at danse!! Jeg glæder mig som Claus Elming til et afterparty. 😉