mette-marieSå er det søndag, og jeg er i Sønderborg!
Det samme er heldigvis min mand og vores kærlighedsprojekt. Smutturen til min hjemstavn skyldes, at vi fik tilbudt at låne/teste/køre en Ford Focus i fjorten dage, så nu står den i denne uge på et par dage i Sønderborg, og så tager vi lige hjem, så Jon kan træde op på Gasværket, og næste søndag drager vi af Samsø til og besøger ungernes oldemor på 94. Gode gener! (Flekser en Lange-emoji-arm).

Her til aften har vi spist frikadeller med stuvede bønner og hvide kartofler, lige nu står den på is med tiramisu-smag, og så skal jeg herre-meget tidligt i seng, for jeg er simpelthen så baldret, at jeg får en femogfyrreårig Roskilde-festival-deltager på femtedagen efter en tur i søen og en gang øl-stafet til at se frisk ud i sammenligning. Hugo har ikke vænnet sig til vintertid endnu, så han insisterer hver morgen skrydende på at stå op klokken senest seks. Og jeg kan så godt lide at være længe op om aftenen. Dårlig kombi. 🙂

Denne weekend har jeg givet mit besyv med på Fashion Post, hvor jeg er en såkaldt insider, om, hvordan jeg mener, man fornuftigt kan tilbringe en søndag. Der er nok ikke sidemeget, der kommer bag på jer, der er flittige her på bloggen, men det kan nu alligevel læses her– 😉