Facebook-20141101-103733

Ja, jeg ved det godt. Det kan falde i dårlig jord hos mange, at man flipper ud over julen allerede i starten af november, men jeg synes altså, at det er nej-hattene, der har fået galt fat på det!
Julen er vores allesammens yndlings-højtid, ikke sandt? Og den er SÅ hurtigt slut! Og derfeter er det bare skidekoldt og nederen mega-længe, indtil vi endelig når april måned, hvor vi TROR, det er blevet sommer, fordi der er en enkelt forlænget weekend med godt vejr, men så bliver det koldt igen, og så bruger vi hele maj måned og den første halvdel af juni på at bitche over dét, indtil barometeret til sidst sniger sig op omrking 20 grader, og der atter er noget at glæde sig over (og her holder jeg så lige en pause for at trække vejret. 😉

Derfor synes jeg, at det handler om at fejre julen så længe, man overhovedet kan. INDEN jul, that is, for når den er slut, så er den altså SLUT, og så begynder alle (singler) alligevel at tænke over nytår, dresscode, fiskenetsstrømper og ting med glimmer.
Jeg starter altid med at pynte op midt i november, og det er også omkring nu, jeg begynder på mine pakkekalendre. De sidste fire-fem år har jeg lavet fire pakkekalendre, som jeg har fordelt imellem kvinderne i min familie og vennekreds. Det vil sige, at inden vi rammer december måned, har jeg altid pakket mindst 96 gaver ind allerede. Så hvis nogen mangler tips til at give gavebåndet en krølle på halen, så ringer I bare!

Facebook-20141101-103718

Julen i Magasin starter som bekendt også i denne weekend! Jeg var derinde med krapylerne, og det var næsten umuligt at kæmpe sig frem for folk med smagsprøver, jeg var i et sandt himmerrige! Jeg kan på det varmeste anbefale et kælderbesøg søndag d. 2., og sørg nu for at komme på tom mave!

Hvad der næsten var endnu bedre, er at de også i dag tændte deres julelys! Jeg ELSKER de der guirlander, der hænger i passagen ud mod gaden, når man kommer oppe fra Kgs. Nytorv! Selvom jeg sætter pris på, at der endnu er lunt i vejret herhjemme, ønskede jeg mig sådan at se sneen dale og høre nogen spille på lirekasse.

Magasin udlodder i øvrigt et gavekort på 5.000 kr. på Instagram i denne tid!
Man skal bare have fat i deres julekatalog og uploade et billede af det, man helst vil finde under årets juletræ, og så hashtagge det #julenimagasin. Opfordring hermed videregivet!

Nu vil jeg ile til Sovstrup! I morgen venter en stor dag: Min første flyvetur med unger. Og med svigermor for den sags skyld! Vi drager op ad formiddagen mod Barcelona, og jeg har den sidste uge gjort alt for at lukke øjnene for, at de lover heldagsregn både mandag og tirsdag, som altså er de dage, vi er i byen … Kryds fingre for, at vi kan have held med at mase de skyer bare et par dage frem, det ville jeg sætte enormt stor pris på! 🙂

Indlægget er sponsoreret af Magasin.

Facebook-20141101-103725