Facebook-20141127-101215Så er det tid til, at en masse krapyler får røven på komedie! Bogstaveligt talt – nærmest! 😛
Der var måske nogle, der omkring halloween lagde mærke til, at jeg uploadede et billede af Prop og Berta i hver deres dyredragt – det er det samme billede, som ses her ovenfor.
Berta er en bette tiger, mens Hugo er en elefant. Med snabel i panden, og det hele.

Dragterne er nogle, man kan vinde igennem Libero, da de fejrer, at de har lavet en ny slags bleer, som giver ungerne en bette hale på. Bleerne er printet, så babymåsen kommer til at ligne måsen på et vilddyr, og det KAN ikke undgå at være kolo-enormt nuttet, når de kravler rundt på maven. I promise, jeg har selv prøvet det! (Eller – SET det. Bleerne findes ikke i min størrelse). Desuden er der små historier bag på ble-pakkerne, som kan gøre det mere interessant for ungerne at blive skiftet.

Man kan vinde sådan en dragt i en størrelse 92 (det er den eneste størrelse, de har. Bare lige FYI), hvis man uploader et billede af sin baby i en dyreprintet libero-ble på instagram og hashtagger det #liberoanimal. Man får også bleer med oven i handlen, hvis man vinder.
Der findes to vindere d. 3. december, og de offentliggøres her på bloggen. Dommeren er MIG! 😀 Man må gerne add’e mig på sit billede også. Jeg er nemlig ikke den eneste blogger, der kører eller har kørt denne konkurrence, og jeg skulle jo gerne vide, hvem jeg skal vælge imellem (@mmleilange).

Held og lykke i konkurrencen! Må de bedste baby-butts vinde! 🙂

Der vil i øvrigt også blive lanceret en video, som ens unger kan komme til at være med i.
I den anledning kan man også uploade din baby på Liberos hjemmeside her.

Indlægget er sponsoreret af Libero.