Facebook-20141031-094732Den kvikke læser vil vide, at jeg i dette nu er på vej til Barcelona, men til trods for det kommer der her lidt til mødrene. Jeg fik nemlig for et par uger siden en mail fra skaberne bag denne e-bog, og den mail kom på det mest rammende tidspunkt. Jeg vandrede nemlig hvileløst rundt i hjemmet på denne dag (i hvert fald i de momenter, hvor ungerne sov lur) og tog mig hovedrystende til hovedet. Jeg synes, det kan være skide-svært at finde ud af det med, HVAD ungerne skal spise, HVORNÅR de skal spise det og hvor tit. Og sådan. Især i starten. Nu har de været på grød i et par måneder efterhånden, og jeg bliver mere og mere modig og tør udfordre dem med nye ting (så som plastflasker og papirsposer, som det ses på billedet …) 😉
Men det er altså angstprovokende at starte på, og derfor synes jeg, det lød skønt med en bog om emnet!

Jeg sagde selvfølgelig mange tak til den fine bog, som forfatter, kommunikationsekspert og altmulig-dame, Julia Lahme, har forestået i kor med Semper, og jeg har fået lov at dele den med jer. Den kan downloades ganske gratis.

Se bogen, bliv klogere eller i mindste fald inspireret lige her.

Dette indlæg blev skrevet, inden jeg drog mod det spanske i selskab med sviger og krapyler, men jeg kan fortælle jer, at jeg har de fine baby-smoothies, som Semper også laver, med i håndbagagen. Det må man nemlig gerne, bare man er parat til at smage på dem mod forlangende, står der på Norwegians hjemmeside, og de smager fint, jeg har prøvet! Og ungerne er ret glade for dem.