Facebook-20141112-095528At forestille sig et liv uden veninder, er som at forestille sig Kongens Have uden iskiosk, en bøf uden bearnaise eller et juletræ uden lys i og gaver under!
Jeg er beriget med de dejligste veninder, og jeg har faktisk en del. Der er dog en lille, intim kerne, som har været mine helligste i en del år efterhånden, og det er dem på billedet ovenfor. Jeg sagde, at vi alle sammen skulle lave andenæbs-pose, men det kunne Hanne i midten altså ikke tage seriøst. 😉
Hende yderst til højre er min søster, men hun tæller altså også med som én af mine bedste veninder. Ja, så heldig har jeg sgu lov at være!

Mine veninder har alle sammen det til fælles, at de er ret forskellige fra mig. Vi har alle taget forskellige uddannelser, vi arbejder indenfor hver vores branche, vi har komplet forskellig smag i mænd, mad, boligindretning, film og det meste andet. Og selvom det nogle gange har vist sig problematisk, da vi var yngre og har gjort, at jeg har haft nogle tårevæddede skænderier på tropiske ferierejser, når halvdelen af ugen var gået, med et par af dem, er jeg med alderen blevet klar over, hvor mega-awesome lige præcis dén kvalitet er.
Mine veninder støtter mig i alt! Men de er ikke enige med mig i alt. Og jeg kender dem alle sammen så godt, at de ikke kan lyve om det. Når jeg beder om deres meninger om ting, så får jeg den, og det betyder, at jeg kan få et helt andet blik på mine ting og tanker, uden at jeg skal være nervøs for at blive dømt. De har ikke altid været enig i mine valg af kærester, men de har ikke sparket mig ud eller stillet mig stolen for døren – de har bare givet krammere og trøstet, når jeg atter engang har hængt med skuffen og givet velmenende råd, når tiden var til det. Og selvfølgelig klappet ivrigt i hænderne, da det lykkes mig at få kløerne i Jon. 😉

Mine veninder er ikke alle sammen veninder med hinanden, men de har mødt hinanden hundredevis af gange, da jeg elsker at holde fester og sammenkomster, og så er det også gruppen på billedet hér, der planlagde min polterabend. Derfor havde de en masse hyggelige middage forrige forår UDEN MIG, og selvom det jo unægtelig gik til et outstanding formål, kan jeg alligevel ikke undsige mig for at være en kende jaloux.

Jon allierede sig for en måned siden helt hemmeligt med den flotte flok af females og arrangerede, at vi alle fem i går aftes skulle ud at spise. Vi får set hinanden alt for lidt for tiden, da tre af os har børn, alle har jobs, nogle har hus og have og andre kærester, kaniner og karrierer. Og det synes han var synd, så han sørgede for, at jeg lige fik lov at få fire timer, en burger og en icecream-sandwich på Cock’s & Cows i selskab med præcis dem en hellig tirsdag aften.
Jeg må have gjort et eller andet rigtigt i mit tidligere liv, selvom jeg godt kunne have haft mine tvivl dengang i midten af tyverne, da verden så aldeles anderledes ud! 😉

En farverig skål skal lyde på denne grå onsdag for veninder, som IKKE er #twinsies <3

Vind en Samsung Galaxy Alpha
Her kommer endnu en lille reminder om, at man skal huske at deltage i konkurrencen om at vinde en blæret guld-mobil. Hvis man har lyst. 😉
Læs mere om konkurrencen nederst i dette indlæg og se filmen herunder for mere info. Min mening om telefonen kan i al beskedenhed også læses her ved interesse.
Held og lykke!