Hermed mig i min nye jakke fra Six Ames!
Hermed mig i min nye jakke fra Six Ames!

Den bibel, vi købte, som har fået krapylerne til at sove igennem om natten, lovede i tidernes morgen, at de ville sove en time om formiddagen og to om eftermiddagen. Men det har Prop og Berta tilsyneladende ikke læst, for som oftest sover de kun en lille time hver gang. På den tid kan undertegnede lige nå at rydde op, få lidt at spise og drømme mig til en slapper, inden de atter er klar med 120 i timen.
Men lige nu kører de gudhjælpemig på anden time, så jeg aner slet ikke, hvad skal stille op med mig selv! Vasketøjet er ordnet, legetøjet smidt i kasser, opvasken klaret, og jeg har sågar gjort en pakkekalender klar til familie-julehyggen næste weekend. Derfor tyer jeg nu til bloggen. 😉

Jeg kunne jo rigtigt godt tænke mig at gøre lidt mere ud af at skrive lidt om det kluns, jeg går i, de produkter, jeg bruger og de ting, mit kuld er glade for at lege med, men der er bare sjældent lige et godt kodak-moment, mens tid er, og derfor står den plan stadig lidt i stampe. Men da min husbond under formiddagens brunch-besøg på Café Paludan, netop som jeg returnerede fra et toiletbesøg, komplimenterede mit udseende dér i modlyset, greb jeg muligheden og bad ham knipse mig i min nye jakke! Og det er altså den, jeg ses featuring herover! Det er første gang, jeg ejer en sådan voksen-uldjakke i mørkeblå, og jeg føler mig enormt tjekket, når jeg har den på. Den kan fås her til 1.499 kr. hvis man har de samme vintertøjstilbøjeligheder som jeg. 🙂
Jeg har været lidt pjattet med Six Ames, siden jeg fandt den fineste sommerkjole, som jeg gik i, så ofte, jeg kunne slippe af sted med det i sommer.

Familien Lange tilbragte i øvrigt morgenstunden hos ørelægen. Krapylerne har efter deres forkølelse døjet med noget mellemøre-betændelse, men efter en uge på penicillin er de nu begge frikendt. Vi blev opmærksomme på problemet, fordi vores sundhedsplejerske ikke synes, de reagerede som forventet på hendes ret Storm P.-agtige høretest ved sidste besøg, hvilket kunne skyldes, at de ikke hørte så godt grundet snask i gangene.
Dette bekræftede ørelægen sidste fredag, og i dag – præcis en uge senere – er Berta (som ellers indtil nu har været kendt som lidt af et tavst vidunder) begyndt at babysnakke! Det viser sig, at hun er en sand Lady Gaga, den bette! Eller også er hun stor fan af popikonet. Hun siger i hvert fald ikke andet end ‘Gaga, gaga, gaga’, og det lyder så cute, at selv Hugo lukker røven og lytter efter, når hun gør det.

Snart går dagen på hæld, manden min skal på job, og hurra for det, for ellers ville jeg ikke få lov at se finalen i Vild Med Dans! 😀 Jeg sætter alle mine pantflasker på Silas Holst og vejrpigen med den gode røv! Og bagefter skal jeg tidligt i seng. Lørdag aften står den som bekendt for de trofaste twinpeaks’ere på min første bytur siden mit bryllup sidste sommer! Jeg skal ud og spise og DANSE med to af mine bedste veninder. Vi snakker sushi, cocktails, champagne og Sunday! Mindre kan ikke gøre det. Jeg håber sådan, jeg stadig kan huske, hvordan man gør. 😉

RIGTIGT GOD WEEKEND! <3