yesOkay, jeg startede jo dagen ud, som det blogger-fjols, jeg er, ved at dele et billede af min morgenmad på Instagram. 😉
Retfærdigvis skal siges, at jeg ikke endte med at spise mere end et par skefulde, og så gik vi ned og fik tidlig frokost på Cock’s & Cows i stedet. Mere LCFH-stærk er jeg sgu heller ikke!

Jeg havde hørt om en lækker, sund chokolademousse, som man skulle kunne indtage helt uden dårlig samvittighed, og da jeg elsker mine dadelkugler højere (opskrift her), end Kanye West elsker Kanye West, tænkte jeg at det måtte være forsøget værd.
Jeg tyede derfor til min ven Google, som præsenterede mig med en sygt nem opskrift, og som tilmed fortalte mig, at moussen var så sund, at den sagtens kunne gøre det ud for morgenmad.

Opskriften lyder således:

1 moden avokado
5 bløde dadler (dem fra Netto er super-nice)
3 spiseskefulde usødet kakaopulver

Hele baduljen kastes op i en blender, et voilà!

Første mundfuld var overraskende blød, cremet og choko-agtig, men jeg kunne sgu ikke rigtigt spise det til morgenmad. Tanken om, at det var meningen, det skulle være chokolade, men at jeg så vidste, at der var avokado i, var weird. Og så er jeg jo til lys ‘lade, og den her var for tung.
Men jeg har tanker om, hvorvidt man kan udvide opskriften med noget fløde, eller noget. Og ellers kan den måske bedre gøre sig som dessert efter en tur i køleren og måske med nogle bær til.
Alernativt kan man smide lortet i skralderen og købe en milkshake hos Cock’s & Cows, sådan som jeg gjorde. 😉