IMG_0871-0.JPG
Okay, det pisser ned i lårfede stråler i hele byen, og jeg har kun sovet tre en halv time i nat.
Verdens Sejeste Farmor er gået en tur med krapylerne, så jeg kunne få en time på øjet, men så snart de begav sig på vej, begyndte det at tordne og lyne så kraftigt, at end ikke mine kvali-ørepropper kunne hamle op med larmen.
Så nu sidder de på en café et sted, og jeg er gået i karbad, hvorfra dette indlæg skrives! 😀 Det er så nice, at det må være bedre end søvn.
I øvrigt har jeg opdaget, at hotellet, vi bor på, er udstyret med ikke mindre en tre selfie-elevatorer, som de kalder det. På indersiden af elevatorerne har de, overfor spejlet, limet store billeder af byens seværdigheder, så man altså således kan få et billede med hjem af sig selv foran Sagrada Familia, selvom man skulle være regnet inde på hotellet under hele opholdet!

Håbet er lysegrønt! Jeg satser på, at vi efter ungernes frokost vil opleve et ophold i den tropiske monsun-regn, så vi kan tøffe ind mod La Boqueria, det store frugt-, fisk- og guf-marked, som ligger ved Ramblaen, og glo på mennesker og spise ting. Og så er jeg uanstændig nok til stadig at tro på, at turen kommer til at indeholde et visit til Gaudí-parken også!

Nu er mine tæer så rynkede som måsen på en midaldrende mand, så jeg vil trække proppen og strække kroppen! 🙂