Jeg ELSKER at finde ting, der ligner ting, der er meget dyrere!
Indrømmet, nogle gange vil jeg også bare helst have det dyre – bare fordi – men hvis man kan snyde sig til at se dyr ud, er det satme ikke af vejen et langt stykke hen ad vejen!
Jeg havde lidt et motto som studerende, der gik på, at jo dyrere ens hår så ud, des billigere kunne ens outfit slippe afsted med at være… 😉
Facebook-20141113-081721Nu til sagen!
Jeg har længe haft et crush på smykkerne fra Anton Heunis! Særligt hans øreringe, som ses eksempler på her til venstre.
De er ekstravagante og stilede og på samme tid rå og fulde af kant, så de kan dresse en kjole ned eller et par bukser op. Jeg har flere gange siddet med dankortet i hånden på en webshop, der forhandler Anton Heunis, men jeg har endnu ikke købt noget. Jeg synes altså, det er for dyrt. For mig, i hvert fald.
Heldigvis er der masser af highstreet-butikker, der følger med på bølgen med kantede diamanter og krystaller i alskens farver sammensat på kryds og tværs, og i anledningen af julefrokosterne i horisonten, har jeg her samlet nogle billige alternativer til de smukke smykker. Så kan man jo altid forskanse sig bag dem, mens man sparer op til de dyre. 🙂

Se så! Nu begynder det til gengæld for alvor at ligne noget!
Smykkerne på billedet her under er alle fundet på boozt.dk, og de er kommet til verden hos highstreet-brands, og de er efter min mening faktisk lige så flotte som dem ovenfor, som er meget dyrere.

Facebook-20141113-081715
Øreringene øverst i venstre hjørne er min favorit med de mange farver og de kantede sten, der sidder på øreflippen og så den fine dråbe, der hænger under øret. De er fra Pieces og koster lige nu 59 kr. (sat ned fra 99,95 kr.) A’hva’beha’r! 🙂 Find øreringene her.
Parret øverst til højre er også super-elegante og meget ‘nu’, da de lægger sig op langs øret.
De er også fra Pieces og koster det samme som de forrige, nemlig 59 kr., sat ned fra 99,95. Find dem her.
Sættet nederst i venstre hjørne er fra Desigual – I ved det dér spanske tøjmærke med helt vildt mange farver. Jeg er ikke ubetinget pjattet med deres tøjkollektioner, men de her øreringe er så FINE! De koster 189 kr. (sat ned fra 249 kr.) Find dem her.
Det sidste par er knap så kantet, men stadig shiny og noget af det, man ser i mange stylista-ører for tiden, nemlig perler. De koster 349 kr. og er fra Dyrberg/Kern. Jeg har ikke altid været helt pjattet med deres smykke, men de seneste år har de altså fået mega-godt tag på det efter min mening. De laver også nogle smukke statement-halskæder.
Nåh, det var et sidespor. Find de enkle, elegante øreringe med perlen her.

Happy shopping! 🙂
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Boozt.dk