IMG_0852.JPG
Så er vi sgu kommet til Barcelona!
Krapylerne er selvsagt de vildeste rejse-kammerater! Det øjeblik, landingshjulene slap dansk jord, slap de begge deres tag i virkeligheden og faldt i hver deres dybe søvn, som varede i næsten to timer. Og imens sad mor hér og gloede på bjerge og floder og ting nede på landjorden.

Ankomsten til Barcelona, som er en by, jeg har snavet mange mænd og drukket endnu flere gin/tonics i op gennem mine tyvere, bød os velkommen med åbne arme og et favntag på 22 grader. Desværre havde jeg glemt, at én af charmerne ved den gamle undergrundskørende metro er de mange, mange, MANGE trapper… Turen fra lufthavnen til hotellet tog os faktisk længere tid end turen fra Danmark til Spanien.
Og der findes altså TRE hoteller, der hedder TRYP i Barcelona. Og det, jeg havde valgt til os, er åbenbart IKKE det, der ligger et smut fra Ramblaen… Det ligger en times gåafstand fra centrum. Men hul i det, vores suite er større end min sidste lejlighed, der stod en skål slik på bordet, da vi ankom, og ungerne gik med til at sove sødeligt i deres klapvogn, mens Verdens Sejeste Farmor og jeg drak Hendrick’s med tonic over en bøf i hotellets restaurant.
Planen er nu at læse et par sider i min krimi (den seneste fra Jussi Adler), inden jeg finder Jon et sted i Drømmeland (lidt underligt at være på den første udenlandstur med krapylerne uden ham), og så håber jeg, at de fem vejrudsigter, jeg har tjekket, tager fejl, så vi ikke står overfor to dage med spansk lyn og torden, når vi vågner i morgen!
Men så igen, jeg har aldrig oplevet, at det regnede ind i butikkerne på Passeig de Gracia, så i så fald må farmor jo på museum, mens MM ryger i Zara! 😉

Gik jeg glip af noget spændende i 1964?!
DON’T TELL ME! Jeg vil se genudsendelsen, når jeg kommer hjem!
Med ønsket om en dejlig uge til jer i det danske – her fra det spanske. 🙂

Correction: 1864!! 😉