Facebook-20141113-051128

Så er vi kommet til den store afsløring af facebook-konkurrencen, hvor jeg sammen med Østre Gasværk udloddede 3 x 2 billetter til min mand i g-streng – stykket, som er bedre kendt som ‘De Tre Musketerer’!

De tre vindere, som hver må tage en gæst med, er:
Therese Søderlund Larsen
Camilla Bagger
Mette Høst

TILLYKKE! Jeg har lokket Jon med på at sige hej efter forestillingen, og jeg kommer også selv ind og ser stykket den dag (d. 20. november), så jeg glæder mig til at hilse på jer! 🙂
Send mig en mail på mmleilange@twinpeaks.dk, så giver jeg billetdetaljer.

Som en ekstra-treat har jeg fået lov at give jer, der ikke var så heldige at vinde i denne omgang, lov til at købe billetter til stykket torsdag d. 13., fredag d. 14. eller lørdag d. 15. november til studenterpris, som er bare 100 kr.! Ganske uhørt billigt på et teater som Østre Gasværk! Jeg er ret stolt. 😉
Prisen gælder for alle sæder i salen (også de hundedyre), så det princippet er først-til-mølle! Hvis man har lyst, skal man booke sin billet ved at klikke her!

Vind en Samsung Galaxy Alpha
Man kan i øvrigt stadig vinde en Samsung Galaxy Alpha!
Læs mere om konkurrencen nederst i dette indlæg, hvis det er noget for dig.
Min mening om telefonen kan i al beskedenhed også læses her ved interesse.
Held og lykke!