IMG_2092.JPGJeg har fået taget ovenværende foto, som nu er mit “profilbillede” herinde på bloggen (hvis man læser fra en tablet eller en computer).
Jeg synes, det er blevet rigtigt fint, og det er fotograf Kristina Korsager Rosendahl, som har været tilknyttet Bloggers Delight, og som vi bloggere gratis har kunne benytte os af, der har taget det.
I gennemsigtighedens tjeneste vil jeg gerne fortælle, at det er retoucheret en lille smule. Kristina har rettet en bule i min frisure (det er skidesvært at lave en hestehale uden buler!!?), og så tror jeg nok, hun har gjort mine rande under øjnene mindre mørke. Og måske noget med huden. Og så har jeg selvfølgelig en masse makeup på..
Men Sheisse, hvor er der dog forskel på en dygtig fotografs svinedyre kamera tilsat det rigtige lys og de gode vinkler og den meget mere rammende ærlighed på grænsen til mobning, der lander midt i synet på én, når man eksempelvis sidder og roder med kameraet til sin iPhone og uvilligt kommer til at slå selfie-kameraet til, mens man chiller i sofaen. O, gru! 🙂

Forræderisk fejl-selfie
Forræderisk fejl-selfie

Forresten!! Jeg har jo slet ikke fået trukket en vinder af Adax-konkurrencen! For pokker!
Det gør jeg så i morgen, fredag, så der er altså en sidste chance for at kaste (endnu) et lod i puljen! If interested, do it here!

Hav en skidegod aften! Jeg har købt cupcakes (på vej hjem fra træning. I’m such a rebel!) og venter her til aften besøg af et af mine absolut yndlingsmennesker, så det kunne godt gå hen og blive en helt i orden torsdag i Vestergade!