IMG_2486.JPG
Vi sidder nu i vores jule-Ford på den sjællandske motorvej med snuden vendt mod Als! <3
Okay, det regner i stedet for at sne, men jeg er i den syge julestemning, og alle de andre bilers røde lygter bliver i mit blik oversat til julelys og Rudolphs røde tud!
Bilen er proppet til randen (Jon måtte lægge vægt i til sidst som det ses på billedet ovenfor), og vi prøver nu at tilbagelægge så mange mil som muligt, inden krapylerne vågner fra deres formiddagslur.
Bilen har alle muligt syge features, som er sådan nogle, jeg skrev stil om i 8. klasse, når vi blev bedt om at forestille os fremtiden. Når vi kører i en vis fart på motorvejen, og vi kommer tæt på en bil foran os, sagtner vores bil farten AF SIG SELV, og når faren ikke længere er på færde, gasser den op igen. Den har også en indbygget skærm, som skælder Jon ud, hvis han ikke holder begge hænder på rettet eller kommer for tæt på midterstriben på vejen. Og så jeg personligt ganske begejstret for den feature, der gør, at det er umuligt at putte forkert benzin på bilen. Den tager ganske enkelt ikke imod er benzin-pistol, som er af det forkerte mærke, octan, eller hvad det nu hedder. Benzinhullet i bilen er bygget, så den bare lukker af, hvis der kommer en pistol, som ikke er god for den…
Det første, jeg tænkte, da jeg hørte det, var, at sådan en indstilling ville jeg gerne selv have haft, dengang jeg var single i mine tyvere, høhøhø… 😉

I går var jeg med min veninde og vores respektive arvtagere til børne-jule-gudstjeneste i Vor Frue Kirke. Det bedste ved det var, at vi kun skulle synge alle de nemme julesalmer, som man kender.
Bagefter blev vi enige om at lede efter et sted, hvor vi i ro og mag kunne nye en æbleskive eller to. Efter at være gået forgæves fire forskellige steder endte vi til sidst med at sidde under de halv-faldefærdige halvtag på den lille plads overfor Magasin, hvor vi i nødtørftigt ly af regnvejret hurtigt tæskede hver sin pandekage med nutella i os, mens vi serverede henholdsvis figenstænger og avokado for en flok unger, der var allerhelvedes trætte af at sidde i deres klapvogne. Knap så chillet, men jeg fik dog nutella. 😉

Planerne, mens vi venter på d. 24., er få! En tur over "æ græns", et spil pakkeleg (jeg har pakket en masse lort flot ind hjemmefra) og så VIL jeg nå at se 'Love Actually', også!

Jeg håber, julefreden har sænket sig over jer, der læser disse ord, og at den har masser af chokolade og ris a la mande i sit kølvand! 🙂

Og hey, noget af indlægget er vel på en måde lavet i samarbejde med Ford.

Pssst…: Hvis man gider, ville jeg blive superglad for en stemme i Læserprisen ved Modeblogprisen 2015. Man kan stemme HER og man skal bare scrolle helt ned i bunden for at finde min blog – den ligger aller-nederst. 🙂