Facebook-20141216-095931

Okay, jeg har ALDRIG haft så mange deltagere i en konkurrence før, men jeg kan sgu godt forstå det! At vinde 2.000 kr. på et gavekort til Magasin er jo stort set det samme som at vinde en stor pose fuld af kontanter! 😀

Jeg var faktisk selv i Maga i dag (Ja, jeg siger bare ‘Maga’ nu. Ligesom at jeg kalder min lillesøster, Anne Sofie, for Fie eller min søn, Hugo, for Hux. We’re that close!), fordi de havde 40 % rabat på efterårskollektionerne fra en masse forskellige brands. Det gik som ofte før – jeg fandt ikke noget til mig selv, men jeg nåede at spendere en mindre formue på Hr. Lange. Men hell, så har jeg jo noget nice at kigge på. 😉

Men jeg skal ikke trække spændingen længere! Jeg har trukket lod og har atter fundet en dato (der var jo kun to denne gang) og et tidspunkt, og den kommentar, der er skrevet tættest på det tidspunkt, er skrevet af vinderen! Jon var lykkens pam-julefis, og han tog sin opgave yderst højtidligt! Mens han spillede FIFA med den anden hånd.

Jeg får det helt dårligt for dem, der bare var ét minut fra, men der KAN jo kun være én …
Og den ene vinder er:
Facebook-20141216-095925TINE NØRREGAARD!
Jeg KAN jo ikke lade være med at blive lidt varm om mit chokolade-julehjerte, når jeg ser, at du agter at bruge noget af præmien på Sticks. That’s SO what I would have done! 😉
Der er en mail i din indbakke, Tine – skynd dig at sende mig din adresse.

As for the rest of you: Jeg har en skæppeskøn aller-sidste julekonkurrence in store allerede i morgen, onsdag. Jeg vil ikke løfte sløret helt – blot sige at præmien er endnu én af mine personlige yndlings!

Med ønsket om en dejlig aften og en masse søde drømme om en verden, hvor alle, der deltager i alle konkurrencer, altid vinder! 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin.